Michal K. Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Tak ted jen sehnat nekoho, kdo muze nakupovat na stualarm, nevis o nekom? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Tak antenka pripravena na montaz...vyresil jsem to nejjednoduseji jak to slo...stary konektor z puv.prutu ucvakl a novy konetor u zraloka taky a stary napajel na kablik zraloka :).... ted jsem to nastrikal a zitra se jde na montaz :) Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 no to vypada good ... ale jak to je s prijmem? Mylsis ze to bude ok? .... Ja jsem o tom taky uvazoval ale trosku z toho mam strach. Z 90% posloucham radio ... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 no to vypada good ... ale jak to je s prijmem? Mylsis ze to bude ok? .... Ja jsem o tom taky uvazoval ale trosku z toho mam strach. Z 90% posloucham radio ... Ja radio temer vubec...columb mi se svym hardiskem bohate staci,radio mam jen kvuli CR1-dopravni info a pak mozna Impuls...jinak ve meste v centru jsem chytil i evropu bez prutu...vice ti k prijmu reknu zitra :) kdyztak hodim prut jeste pod palubku, ptz columbus je dvoutunerovy Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 :) jinak ja to prave kuli konektoru nekoupil.. a ono staci udelat cvak cvak... atd. :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Tak snad to k necemu bude :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Tak uspesne na miste, bez ujmy na stropnici... co se tyce signalu, tak docela okej, problemy ma jen misty evropa 2,kiss morava...myslim, ze kdyz jeste hodim prut pod palubovku, tak to bude uz v klidu...ale jak jsem psal, radio pro me moc prioritni neni, takze hlavne mi jde o vzhled. a ten je myslim 100 a 1... ted jdu auto konecne splachnout... Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 vypada to dobre! skoda toho signalu ... Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Jj, vypadá to suprově! Ta anténa se mi líbí více než ta moje, ale nechtělo se mi sundávat držák prutu, tak mám teď místo antény krytku ve tvaru ploutve a co se týká vzhledu je to mnohem hezčí než prut, ale co se týká signálu, tak je to poznat. Všechny stanice jsou ok, jen Evropa 2 se mi občas přelaďuje z 97,7 na 99,3, ale jinak hraje dobře. Ale já mám ještě druhou anténu v zadním skle. A ta maska i kola se ti fakt povedla! Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 fakt krasa.. uz sem si ju objednal za 155,- ;-) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Diky kluci, snazim se zas nechci mit uplne tuning, ale jen decentne odlisne auto od ostatnich oktavek... tady jarni ocista: Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Jeste premyslim, ze si necham udelat zevnitr cerny pruh nahore na celnim skle...nemam ho tam a nevim proc, docela mi chybi..nechal bych to udelat z folie na zatmaveni oken,cili zevnitr...nevite, jak je to s legislativou? budou nejak rypat? kdyby tam byl atest...mozna by to ani nepostrehli ne? tak nejak: Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Pruh na skle mám dojem môže byť maximálne 10cm pri výmene skla je už možnosť aj sklo s pruhom Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Jeste premyslim, ze si necham udelat zevnitr cerny pruh nahore na celnim skle...nemam ho tam a nevim proc, docela mi chybi..nechal bych to udelat z folie na zatmaveni oken,cili zevnitr...nevite, jak je to s legislativou? budou nejak rypat? kdyby tam byl atest...mozna by to ani nepostrehli ne? tak nejak: ja mam pruh 20 cm a klidecek. na minulym skle byl cca 25 cm a nikdo nikdy neremcal Pruh na skle mám dojem môže byť maximálne 10cm pri výmene skla je už možnosť aj sklo s pruhom pruh na celnim sklenesmi byt vubec. leda primo od vyrobce, ale folie ee, ani kdyz je stejde dlouha jako origo. nebo alespon tak mi to rikal pojistovak pri likvidaci minulyho celniho okna... ale zase na druhou stranu mi to prijde bezpecnejsi, kdyz se divam pres ten pruh proti slunku, nez kdyz ma clovek sklopeny ty stinitka a nic pres ne nevidis... a lip to vypada... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Ty kola jsou otřesny :D to už i já mám hezčí Zenithy Celkově velmi levná tuctovka :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Tu je presné znenie a) zatemňovací pás určený pre čelné sklo vozidla musí byť umiestnený mimo vzťažnej plochy čelného skla tak, aby sa zabezpečila ochrana proti oslneniu s plynulým prechodom zo 75 % na najmenej 40 % priepustnosti svetla vrátane skla alebo bez plynulého prechodu najmenej 50 % priepustnosti svetla vrátane skla; zatemňovací pás môže zasahovať najviac 100 mm od vrchného okraja čelného skla po celej jeho šírke a nesmie pohlcovať farbu návestných svetiel a svetelných signálov myslím, že toto je rovnaké aj u vás aj u nás, pretože Kubíkových 25 je veľa! Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 pěkně si hraješ btw: jakto že tě nevidím nahlášeného na sraz malenovice? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Dik kluci... Romco: vec kazdeho soudruha Bady: tyy koukal jsem na to, prijedu na 99%, ale urcite ne na noc Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 a k tomu pruhu..budu to muset nejak poresit, meril jsem to a chtel bych ho cca 11cm...kdyz to bude zevnitr, tak to mozna ani nebude polise drazdit a vypadat jako nalepka Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 11cm to by mohlo byť ok, a akú priehľadnosť? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 asi tak 20ku folii, na oknech mam 15 Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 Michale, do toho bych šel taky, už se na to chystám dlouho. Jedeš to někam udělat nebo si to nalepíš sám? Co kdybych se k tobě přidal? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 muzem se klidne domluvit, zadny problem, nejspis to necham udelat u kluciny, co mi delal folie na okna ;) Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 na kolik myslis ze to vyjde? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 4kila, vic ne Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky