Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

no to vypada good ... ale jak to je s prijmem? Mylsis ze to bude ok? .... Ja jsem o tom taky uvazoval ale trosku z toho mam strach. Z 90% posloucham radio ...

Ja radio temer vubec...columb mi se svym hardiskem bohate staci,radio mam jen kvuli CR1-dopravni info a pak mozna Impuls...jinak ve meste v centru jsem chytil i evropu bez prutu...vice ti k prijmu reknu zitra :) kdyztak hodim prut jeste pod palubku, ptz columbus je dvoutunerovy

Odkaz ke komentáři

Tak uspesne na miste, bez ujmy na stropnici... co se tyce signalu, tak docela okej, problemy ma jen misty evropa 2,kiss morava...myslim, ze kdyz jeste hodim prut pod palubovku, tak to bude uz v klidu...ale jak jsem psal, radio pro me moc prioritni neni, takze hlavne mi jde o vzhled. a ten je myslim 100 a 1... ted jdu auto konecne splachnout...

post-75-1269852569_thumb.jpg post-75-1269852576_thumb.jpg post-75-1269852583_thumb.jpg post-75-1269852590_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jj, vypadá to suprově!

Ta anténa se mi líbí více než ta moje, ale nechtělo se mi sundávat držák prutu, tak mám teď místo antény krytku ve tvaru ploutve a co se týká vzhledu je to mnohem hezčí než prut, ale co se týká signálu, tak je to poznat. Všechny stanice jsou ok, jen Evropa 2 se mi občas přelaďuje z 97,7 na 99,3, ale jinak hraje dobře. Ale já mám ještě druhou anténu v zadním skle.

A ta maska i kola se ti fakt povedla!

Odkaz ke komentáři

Jeste premyslim, ze si necham udelat zevnitr cerny pruh nahore na celnim skle...nemam ho tam a nevim proc, docela mi chybi..nechal bych to udelat z folie na zatmaveni oken,cili zevnitr...nevite, jak je to s legislativou? budou nejak rypat? kdyby tam byl atest...mozna by to ani nepostrehli ne?

tak nejak:

post-75-1269866417_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Jeste premyslim, ze si necham udelat zevnitr cerny pruh nahore na celnim skle...nemam ho tam a nevim proc, docela mi chybi..nechal bych to udelat z folie na zatmaveni oken,cili zevnitr...nevite, jak je to s legislativou? budou nejak rypat? kdyby tam byl atest...mozna by to ani nepostrehli ne?

tak nejak:

post-75-1269866417_thumb.jpg

ja mam pruh 20 cm a klidecek. na minulym skle byl cca 25 cm a nikdo nikdy neremcal

Pruh na skle mám dojem môže byť maximálne 10cm :smich: pri výmene skla je už možnosť aj sklo s pruhom :smich:

pruh na celnim sklenesmi byt vubec. leda primo od vyrobce, ale folie ee, ani kdyz je stejde dlouha jako origo. nebo alespon tak mi to rikal pojistovak pri likvidaci minulyho celniho okna...

ale zase na druhou stranu mi to prijde bezpecnejsi, kdyz se divam pres ten pruh proti slunku, nez kdyz ma clovek sklopeny ty stinitka a nic pres ne nevidis... a lip to vypada...

Odkaz ke komentáři

Tu je presné znenie

a) zatemňovací pás určený pre čelné sklo vozidla musí byť umiestnený mimo vzťažnej plochy čelného skla tak, aby sa zabezpečila ochrana proti oslneniu s plynulým prechodom zo 75 % na najmenej 40 % priepustnosti svetla vrátane skla alebo bez plynulého prechodu najmenej 50 % priepustnosti svetla vrátane skla; zatemňovací pás môže zasahovať najviac 100 mm od vrchného okraja čelného skla po celej jeho šírke a nesmie pohlcovať farbu návestných svetiel a svetelných signálov

myslím, že toto je rovnaké aj u vás aj u nás, pretože Kubíkových 25 je veľa!

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...