Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Hezky vecer hosi...tak patrim do klubu "Columbaru" co jim byl jiz odcizen...behem 30min co jsem byl doma a pak sel opet k autu se to stalo.. Kolem pul 8 vecer, kdyz bylo jeste dost svetlo..byl to profik, vedel jak oddelat ramecek,cili otevrel popelnik a zespodu...dale vysrouboval navigaci, odpojil konektory a bylo...okno taky rozbil nejakym trikem, ptz tesneni ani nic jineho kolem poniceneho neni...folie ho nezastavila...okno mi porezalo listu na palubovce a jemne palubku a hlavne sedak spolujezdce, cili kuzi.. no pak mam konektor FM kabelu zlomeny a trosku dojebany konektor GPS anteny...

post-75-1272749121_thumb.jpg post-75-1272749131_thumb.jpg post-75-1272749139_thumb.jpg post-75-1272749146_thumb.jpg post-75-1272749152_thumb.jpg post-75-1272749163_thumb.jpg post-75-1272749169_thumb.jpg post-75-1272749174_thumb.jpg post-75-1272749180_thumb.jpg

Potreboval bych prosim prosim od nekoho postup, jak to resit rozpoctem?? kdyztak muzete do SZ, diky!

Odkaz ke komentáři
Hezky vecer hosi...tak patrim do klubu "Columbaru" co jim byl jiz odcizen...behem 30min co jsem byl doma a pak sel opet k autu se to stalo.. Kolem pul 8 vecer, kdyz bylo jeste dost svetlo..byl to profik, vedel jak oddelat ramecek,cili otevrel popelnik a zespodu...dale vysrouboval navigaci, odpojil konektory a bylo...okno taky rozbil nejakym trikem, ptz tesneni ani nic jineho kolem poniceneho neni...folie ho nezastavila...okno mi porezalo listu na palubovce a jemne palubku a hlavne sedak spolujezdce, cili kuzi.. no pak mam konektor FM kabelu zlomeny a trosku dojebany konektor GPS anteny...

Potreboval bych prosim prosim od nekoho postup, jak to resit rozpoctem?? kdyztak muzete do SZ, diky!

Ty woe to sou zmrdi.... Fakt střílet a nebo sekat pracky. :smich:

Upraveno uživatelem Rosťa19
Odkaz ke komentáři

To jsou zmrdi, taky jsem rozmýšlel nad Columbusem ale v ČR to asi nemá cenu!! :smich:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...