Milanm Odesláno Únor 15, 2023 Sdílet Odesláno Únor 15, 2023 Škoda octavia 1 1.8t 110kw Čau bando,dva dny zpět po cestě z práce mi bouchla hadice na vodu.Auto až do poslední chvíle drželo stálou teplotu a ani voda se nerozsvítila.Po čem teď jít? Ještě nutno zohlednit ze jsem měl vyndanou pojistku na saharu,z důvodu že běžela furt až do vybití baterie.ještě k tomu ventilátoru,mám jít po čidle nebo jiný nápady ? Nesetkal se někdo s tím? Diky😃 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Únor 15, 2023 Sdílet Odesláno Únor 15, 2023 Únava materiálu 😁 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 15, 2023 Sdílet Odesláno Únor 15, 2023 No ja bych si spíš typ na těsnění pod hlavou Koukni jestli ti to netlakuje hadice od chladiče Jestli když po jizdě otevřeš expanzku se ta voda v ní nák moc nezvedá a nedere se ven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milanm Odesláno Únor 15, 2023 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2023 před 1 minutou, pavel71 napsal: No ja bych si spíš typ na těsnění pod hlavou Koukni jestli ti to netlakuje hadice od chladiče Jestli když po jizdě otevřeš expanzku se ta voda v ní nák moc nezvedá a nedere se ven No to je ta varianta kterou jsem nechával až jako poslední 😀ale Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.