Dejv01 Odesláno Březen 8, 2023 Sdílet Odesláno Březen 8, 2023 Zdravím skupino mám Octavii liftbacka rv. 2000 Mám problém se zadními obrysovými světly. Tedy nesvítí mi jenom obrysové světlo na pravé straně (všechno ostatní funguje- mlhovky, zpátečka, blinkr. Nejdříve mi nesvítila ani přední obrysovka, vyměnil jsem pojistku a už svítí. Spínač jsem taky zkoušel měnit, problém přetrvává. Dával jsem i jinou celou patici se žárovkami, ale problém nezmizel. Nějaké nápady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 8, 2023 Sdílet Odesláno Březen 8, 2023 A jak sou na tom konektory v levé zadní kapse nejsou vyhnilí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dejv01 Odesláno Březen 8, 2023 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2023 Nejsou. Vypadají v poho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 8, 2023 Sdílet Odesláno Březen 8, 2023 Tak měřak nebo žárovkovou zkoušečku a měřit Začneš u světla kery nesvití a deš po drátech a konektorech Spzka svítí ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dejv01 Odesláno Březen 8, 2023 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2023 Měnil jsem i žárovku. Zkoušečkou teprve budu měřit. Svítí úplně vše i spzka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Březen 8, 2023 Sdílet Odesláno Březen 8, 2023 Máš tažný ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dejv01 Odesláno Březen 8, 2023 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2023 (upraveno) Tažný mám. Není teda origo, ale mám ho už dva roky namontovaný a problém začal až teď Upraveno Březen 8, 2023 uživatelem Dejv01 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Březen 8, 2023 Sdílet Odesláno Březen 8, 2023 Tak se podívej jak je připojený. Jestli jako origo svorkovnicema , nebo prasácky - čokoláda, samořezný spojky . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dejv01 Odesláno Březen 9, 2023 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2023 před 11 hodinami, Patrik77 napsal: Tak se podívej jak je připojený. Jestli jako origo svorkovnicema , nebo prasácky - čokoláda, samořezný spojky . Je to připojena svorkovnicema. Teď mám ještě jeden poznatek. Včera mi nesvítila ani práva obrysovka v předu, taky práva strana. Výměnil jsem pojistku zpětných světel. Potom se přední obrysovka rozsvítila, ale zadní světlo bylo pořád zhasnutý. Dneska opět nesvítí přední obrysovka ( pojistka těch zpětných světel je v poho) Dále jsem v zádu u pravého světla proměřil, zda tam jde proud. Proud jde, jak to těch patic, tak i do svorkovnice. Ale prostě, ať tam dám ledku nebo normální žárovku, tak to nesvítí před 18 hodinami, Patrik77 napsal: Máš tažný ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Březen 9, 2023 Sdílet Odesláno Březen 9, 2023 Zkus co to bude dělat když vypojíš to tažné . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.