petysogor Odesláno Květen 19, 2023 Sdílet Odesláno Květen 19, 2023 dobrý den , už si nevím rady , zasvítí mi někdy kontrolka mazání a to červeně , vyčištěné sítko oleje , nové čerpadlo ,čidlo tlaku oleje nové , turbo po repasu , po opravě mi to zasvítilo když jsem jel do kopce do kopce . potom mi už to nesvítilo , nevím jak se to bude na dálnici mohl bych to risknout a vyskoušet to ?? děkuju za radu Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 20, 2023 Sdílet Odesláno Květen 20, 2023 Co píše diagnostika? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petysogor Odesláno Květen 20, 2023 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2023 Nebyl jsem na ni před opravou jsem vymenil vstřiky pretože mi zlihali (byli tam 3 druhy) !!!! Potom zas jak jsem jel domů na slovač tak mi zasvítilo mazání a hned turbo mi odišlo. Tak jsem vše vymenil pročistil a když jsem včera jel na slovač nebyl cestou žádný problém jen do kopce mi dvakrát zasvítila čože jsem vypnúť motor a vynulovalo se to , po rovine to jelo slušně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petysogor Odesláno Květen 22, 2023 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2023 V 20. 5. 2023 at 5:35, Radas napsal: Co píše diagnostika? Diagnostika ukazuje bez závad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 22, 2023 Sdílet Odesláno Květen 22, 2023 Ještě mě napadá hnací hřídel olejového čerpadla. Údajně odchází. Osobně s tím nemám osobní zkušenost, ale byl jsem nato upozorněn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Květen 22, 2023 Sdílet Odesláno Květen 22, 2023 Tyhle problémy měly první CR motory.Protočila de hřídel náhonu čerpadla.Ono stačí ji vyměnit,ale pokud chce mít člověk 100% jistotu,tak jsou lidé co vychrchlanou díru zavaří,pak udělají novou a dodají novou tyč. Mrknout zde- https://www.vyvazovaky.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petysogor Odesláno Květen 22, 2023 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2023 před 7 hodinami, Radas napsal: Ještě mě napadá hnací hřídel olejového čerpadla. Údajně odchází. Osobně s tím nemám osobní zkušenost, ale byl jsem nato upozorněn. Ja mám motor bmm a to tam není tá hřídel vyvažováku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.