spit Odesláno Květen 26, 2023 Sdílet Odesláno Květen 26, 2023 (upraveno) Přestal mi fungovat ventilátor. Ventilátor sám o sobě funguje jenom do něj nejde elektrika z auta. Pojistky jsou všechny v poho. Tak to musí bejt z ovladače. Nevím jak se má vyndat a nikde to nemůžu najít. myslim ty tři kolečka co potřebujou ven Upraveno Květen 26, 2023 uživatelem spit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mates.87 Odesláno Květen 27, 2023 Sdílet Odesláno Květen 27, 2023 Na krajích máš 4torxy,ty odšroubuj a vytáhni.Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spit Odesláno Květen 27, 2023 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2023 před 8 hodinami, Mates.87 napsal: Na krajích máš 4torxy,ty odšroubuj a vytáhni. Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk No to jsem zkusil ale nejde to vytahnout dopředu jenom dozadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Červenec 25, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2023 V 26. 5. 2023 at 18:54, spit napsal: Přestal mi fungovat ventilátor. Ventilátor sám o sobě funguje jenom do něj nejde elektrika z auta. Pojistky jsou všechny v poho. Tak to musí bejt z ovladače. Nevím jak se má vyndat a nikde to nemůžu najít. myslim ty tři kolečka co potřebujou ven Moc si to nepamätám ale dosť sa tam toho rozoberalo. Mám pocit že treba skrinku rozobrať a cely stredový tunel a povoliť stred.. a nejak som to už zozadu vydoloval. Blbý bol prístup zapojiť lanka ale to sa nakoniec podarilo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
spit Odesláno Srpen 14, 2023 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2023 Našel jsem jak už! Byl to teda porod, ale povedlo se a funguje to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.