Skalda Odesláno Červen 14, 2023 Sdílet Odesláno Červen 14, 2023 Ahoj. Mám Octavii 2 11/2011 2.0 16v 103kw cfhc a strašně hučí palivové čerpadlo co je v motoru. Mám už tam vyzkoušené třetí čerpadlo a hučí a tím se to roznáší do kabiny a je to dost nepříjemný zvuk. Nesetkal se s tím prosím někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 15, 2023 Sdílet Odesláno Červen 15, 2023 S tím jsem se nesetkal, ale nepřipadá mi to jako vadné čerpadlo. Chápal bych že je originál čerpadlo kaput a druhý originál výrobní zmetek, ale třetí originál ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skalda Odesláno Červen 15, 2023 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2023 Jj. Taky už se kloním k názoru že čerpadlem to nebude, ale nikdo neví čím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 15, 2023 Sdílet Odesláno Červen 15, 2023 (upraveno) Můžeš poslat zvuk, který to dělá. Může to být třeba něco jiného. Mám taky stejnou motorizaci jako ty a pár problému s opotřebením dílů v rámci nájezdu jsem již řešil. Tak možná když bude jasně zřetelně slyšen zvukový projev a zaměříš se na onu oblast zvuku problému, tak se třeba někam pohneme. Upraveno Červen 15, 2023 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skalda Odesláno Červen 16, 2023 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2023 Ahoj. Ok. Posílám odkazy na videa. Ve vnitr v kabině to hučí ale z venku to čerpadlo na tom videu nezní tak hrozně jako ve skutečnosti. Videa by snad měli jít spustit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hellmaster Odesláno Leden 12, 2024 Sdílet Odesláno Leden 12, 2024 Mám ten istý problém... prišli ste na to čím to je??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skalda Odesláno Leden 17, 2024 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2024 V 12. 1. 2024 at 17:06, hellmaster napsal: Mám ten istý problém... prišli ste na to čím to je??? Ano, nakonec to opravdu čerpadlo nebylo a musel jsem vyměnit nádobu, kde je palivové čerpadlo. Originál stál asi 5 tisíc, takže vrakoviště za 500. Po výměně už byl klid. Prý je v té nádobě nějaký zpětný ventil, který vede naftu do nádrže a ten to dělal. Právě teď, Skalda napsal: Ano, nakonec to opravdu čerpadlo nebylo a musel jsem vyměnit nádobu, kde je palivové čerpadlo. Originál stál asi 5 tisíc, takže vrakoviště za 500. Po výměně už byl klid. Prý je v té nádobě nějaký zpětný ventil, který vede naftu do nádrže a ten to dělal. Palivové čerpadlo ne, palivový filtr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.