Filip Šimko Odesláno Červen 21, 2023 Sdílet Odesláno Červen 21, 2023 Ahojte oktavaci mám problém z mojou o2 (háda do núdzového režimu) bolo mi povedané že chíba môže byť buď váha vzduchu aleboventiln75no ten nemôžu nájsť mám o2 1.9tdi 2008 motor BMX ak sa nemýlim ale už som to pozrel dávnejšie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 22, 2023 Sdílet Odesláno Červen 22, 2023 Kdyz ti to pada do nouze,prvni zajdi na diag at vis jake mas chyby a pak tu dej vypis chyb. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filip Šimko Odesláno Červen 23, 2023 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2023 To by som niaku musel mať 😅 před 7 hodinami, maros napsal: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červen 23, 2023 Sdílet Odesláno Červen 23, 2023 (upraveno) Ted sem řešil pasata se stejným motorem Byly 2 problémy : překousaná hadička co de k regulaci turba A zasranej egr a chcípací klapka Hadičku sem spojil kouskem měděný trubičky egr s klapkou vyndal vyčistil a je po problému n75ku to nema Ma to černou krabici ze který de hafo hadiček a asi to bude nerozebiratelny osobně sem to jestě nekoumal Jinak bez diagu je to jen pokus omyl Upraveno Červen 23, 2023 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filip Šimko Odesláno Červen 24, 2023 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2023 Ďakujem za radu s autom bol predtým problémy kedy robilo toto isté len sa do toho pridával čierny a biely dym vtedy bolo menené aj EGR a aj ta magnetická kocka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.