aless Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Ahoj, mám octavii 01.Přestal mě fungovat dálkovej ovladač (vystřelovák). Klíčem vše funguje, ale dálka nic. Když auto stojí na slunci, tak dálka funguje. Mám podezření na komfortní jednotku, protože vše okolo je zkontrolované elektrikářem ze škodovky (studené spoje, mikrospínače, klíč i s baterkou). Kódování nepomohlo, problém stále stejný. Dá se zkontrolovat komfortní jednotka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Květen 27, 2010 Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 jde naučit druhý klíč na zkoušku u OI komfotky neodcházejí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aless Odesláno Květen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 druhý klíč se chová stejně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aless Odesláno Květen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Nikdo neporadí ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Zkus si pujčit jinou komfortku a hned poznáš v čem je chyba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Osobně jsem měnil pár vadných jednotek komfortu závada byla právě v nefunkčnosti přijímače 433.920Mhz a to jak u 2.5generace tak i Třetí..... ovšem co třeba autoradio nemáš tam nabastlené neorigo ?????? lidi občas nevědí a klidně to tam připojí a nebo někde je proklemován S kontakt......................Mrs. Oprava,diagnostika,dodání dílu neni problem :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aless Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Zdravím. Mrs mohl bys mě poslat na sebe tel.kontakt děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aless Odesláno Červen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Děkuji MartinRs za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.