pedro26 Odesláno Říjen 7, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2023 Zdravím. Nevíte někdo jestli se dá nějak podle vin kódu zjistit servisní historie vozu? Je to dovoz z Francie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 7, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2023 Než jsem auto kupoval, prověřoval jsem přes Cebia, mám dovezené z Německa.Pokud je řádně vedený servisní záznam, promítne se v historii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Říjen 7, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2023 Dovezený auto z Francie je jenom pro to, že bylo v nákupu levný. Levný proto, že mu něco bylo, nebo je. Nemusí to být pravda, ale pár aut z Francie jsem viděl a bylo to přes kopírák. Jeko bonus je větší pravděpodobnost stočených km. Pokud to auto jezdilo do značky, dá se většinou dohledat u prodejce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pedro26 Odesláno Říjen 7, 2023 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2023 To není jako úplně dovezené. Já to koupil přes aukci z Francie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 8, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2023 A mění se něco na tom co jsem Ti Já a HONZAV1 napsal ? Pokud je auto z Kambodži a je dovezeno do Francie, kde jsi jej přes aukci pořídil tak se jedná o stejný postup zjištění viz popsaný víše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.