Ondrášš Odesláno Říjen 23, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2023 (upraveno) Nevím, jakou máte zkušenost vy, ale mne při koupi Octavie 4 ve výbavě Ambition Plus nikdo neupozornil, že vůz má neplnohodnotné zadní svítilny a že části na 5. dveřích vůbec nesvítí! Považuji to za podraz od výrobce a za nepatřičné úspory na vozu této třídy. Starší Scala i Kamiq, oba menší vozy, mají jen plnohodnotná zadní světla, polovina Octavií ale vozí na zádi atrapy místo světel. V noci na dálnici jsou blikače opravdu velmi malé a koncová světla jsou také méně výrazná než u Oct. 3. Couvací světlo slabé. Je možné světla vyměnit a zkusil to už někdo? Ondráš Upraveno Říjen 23, 2023 uživatelem Ondrášš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Říjen 23, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2023 Buďte v klidu, ani Superb nemá "světla" v pětkách, pokud to není nejvyšší výbava s full led. Toto mi ani nevadí, spíš mi vadí, že O4 nemá přední mlhovky a nelze je dát v rámci příplatků, pouze od verze Style. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondrášš Odesláno Říjen 23, 2023 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2023 Mne to tedy úplně neuklidňuje, že Škoda šetří na dražších modelech a na malých je vše OK. Jinak já na O4 Ambi Plus mlhovky mám a myslím, že i fungují. 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
haffy Odesláno Březen 22, 2024 Sdílet Odesláno Březen 22, 2024 Dobry den, myslite, ze sa toto svietenie neda dokodovat. Ze su len softverovo odpojene? To iste ma napada pri ambientnom osvetleni palubnej dosky a dveri....ak ma niekto konkretnejsie info budem rad. Vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 23, 2024 Sdílet Odesláno Březen 23, 2024 svítí to na nějakém jiné o4 ? pokud ano jaká je to výbava? nejsou tam případně priplatkove zadni světla např LED? prozkoumat ceník z roku kdy to auto bylo vyrobeno to všechno jsou kroky které se musíš při počtu vlastníků O4 na tomhle foru udělat sám určitě to tu nikdo za tebe neudělá a pak se možná dopracujes k nějakému možnému řešení nebo taky ne. každopádně tak jako tak to auto bylo nějak homologovano a určitě to stačí a prostě to třeba bylo jen design řešení nebo chuť vydělat na priplatkove výbavě nebo třeba příprava na prostor který vyřeší facelift aby bylo tzv co faceliftovat jak ostatně škodovka už několikrát předvedla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.