Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

Kony už odpověděl za mě a musím s ním jen souhlasit. Brzdný účinek je podstatně lepší než s bubnama, ale všechno před montáží dobře zkontroluj (ložiska, brzdové válečky, lanka, mechanismus ruční brzdy). Můžu Ti ještě doporučit dokoupit pomocné pružinky k mechanismu ruční brzdy. Stojí 2ks celkem 116Kč ve škodovce. Nedávno jsem je dokupoval a montoval (mrkni ke mě do vlákna-jsou tam fotky)

Odkaz ke komentáři

Marto,dik objednal jsem vse nove od JELDY kotouce,desticky,okrouzky a prachovky do trmenu,vodici cepy plus vazelinu do trmenu a prachovky i ty dve pruzinky na pomoc rucni brzde,lanovody a sroubky a i oba plechove kryty kotoucu vlastne krom telesa brzdicu je vse nove naboje s lozisky zatim vypadaji ok no uvidim co na me jeste vybafne pri montazi :D

Odkaz ke komentáři

Jj u rodicu ja a otec :) a brzdny ucinek? No nozni brzda je poznat ,ale rucku jsme dotahli jen tak ze se napli lanovody. Kotouce oba dva rukou otocis ,ale oba drhnou tak snad se to za par km usadi a trochu obrzdi jinak rucka u me pred garazi v tom kopci auto neudrzi takze zitra ji trochu dotahnu a budu to muset nekde projet :)

Odkaz ke komentáři

Tak to jste šikovní :palec: , pokud časem budu dávat taky kotouče, tak aspoň vím, na koho se mám obrátit :D . Co se týká brzdného účinku, tak jsem samozřejmě myslel na nožní brzdu a po dotáhnutí lanovodů by měla být asi i ručka lepší než předtím :palec:

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Super, takže natrénovaný máš :palec: , teď budu jen čekat až se mi na těch bubnech zase něco rozbije a pak by místo opravy přišly nařadu kotouče, protože se mi do těch bubnů už nechce dávat ani koruna, jen jsou s nima problémy. V březnu jsem dal nové pakny, staré byly KO a vydávaly silný vrzavý zvuk a nyní už se mi ten vrzavý zvuk ozívá opět a už nevím čím to může být... :( , asi ty brzdy namažu vazelínou, aby ztichly a bude klid :lol:

Odkaz ke komentáři

Možná bych si od tebe na chvíli pronajal bubny (pokud by to šlo), abych zjistil jestli to vrzání není způsobený právě bubnama, ale to se mi moc nezdá, protože asi před 3 letama jsem kupoval nový bubny Zimmermann a loni jsem je nechával ještě stáhnout na soustruhu, tak by měly být OK, ale už mě nic jinýho nenapadá, nebo jedině že by to způsoboval brzdný prach :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...