MiR Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 jasny ze predvedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 No někdy se musím zastavit, udělali bysme rovnou i VAG, aby jsi mi vymazal chybu toho servořízení..., koupil jsem snímač na servo, tak by to už mělo být OK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 V patek jedu k vam k veceru muzu se stavit udelat ten vag jestli uz budes mit po STK :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 To by bylo super, v pátek bych teda vyměnil to čidlo a k večeru bysme to sfoukli, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 jedu tam na jedno pc nevim jeste kolik me to zabere casu ale jak tam budu pisnu ti sms :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 OK, tak jsme domluveni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Tak zde par fotecek z dovolene ,abych to tady trochu ozivil :D Jinak jsem nedavno vymenil teplotni cidlo na chladici bylo ko a nespinali se sahary udelal dezinfekci klimy a zakoupil jsem novej predni znak ten puvodni uz to mel za sebou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Pěkně se o ni Mišo staráš a ta teplota už je tada v pořádku? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Marto abych to nezakrikl ,ale zatim jo oprava me stala 220kc za cidlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Tak to je dobře a snad už budeš mít klid ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 A jeste pridam par fotecek kamaradu zde z Havexu v muzeu TATRA Koprivnice ktery jsme navstivili spolecne. Jedno foto jsem uzmul Kubemu snad se nebude zlobit Bylo to supr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Soused jak jste byli u nás, tak ti pak chválil kola, moc se mu líbily, tak doufám, že tam máš bezpečáky, ať ti to příště neskončí na špalkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Diky mam je tam a aspon vim kam zajet jako prvni :lol: Kdyby chtel tak mu je prodam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Ale co pak Mišo, chtěl by jsi nové třeba větší kola? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Michale nejde ti poslat SZ :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Ale co pak Mišo, chtěl by jsi nové třeba větší kola? ;) Marto, ja bych chtel veci ,ale kde vzit a nekrast :D Libore sorry SZ uz opet aktivni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Marto, ja bych chtel veci ,ale kde vzit a nekrast :D tak tak... Octule pěkná, ty patnáctky na těhle autech vypadaj prostě a jednoduše blbě, vim o čem mluvim Ale to člověk koupí kola, pak zjistí, že je to jak koza, tak koupí pružiny, pak to chce najednou štelovák, pak tomu slušej xenony, najednou když už mám takovoudle hustokáru, tak mám zašlý blatníky a kapotu od kamínků, pak to zas málo jede a pak člověk neví, co má udělat nejdřív 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 presne jak pises a nakonec zjistis ze v tom mas penez ze sis mohl koupit novejsi auto a ne deset let stary 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 banana - ámen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Tak jsem si udelal radost a koupil si kozeny potah na volant a prvni dojmy z jizdy supr :) Uz se tesim jestli bude aspon trochu rozumne pocasi v sobotu a vyrazim smer Zamberk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 (upraveno) Máš to pekně přišitý Jak ti to šlo šít? Já když to dělal tak sem nestíhal a vystydl mi oběd :) Upraveno Srpen 29, 2012 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 no ke koncu uz to slo dobre ,ale ze zacatku asi po deseti centimetrech siti obvodu jsem myslel ze mi ta snura nevystaci :D pak jsem na to dosel musis kousek obsit pak dotahnout pevne k sobe a podrzet a sit dal a porad dokola na konci mi zbylo asi 7cm takze to vyslo tak tak a stahoval jsem to misto prstama tak sroubovakem slo to lip celkova doba siti byla necelou hodinku a pak hned na vylet drzi se opravdu pekne oproti tomu plastu je to sto a jedna prihodim jeste jeden detail toho siti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 Tak já si myslel jak to mám za půl hoďky hotový a vyklubala se s toho hoďka. Nejlíp se jel vršek, kolem ramen to trvalo dýl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 Moc pěkná práce, Míšo chválím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 Vlasto diky, nahodou do toho Zamberka nejedes?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 Vypada to Miso dost dobre , si se v brzke dobe zastavim to omrknout a osahat, at vim jestli pripadne kupovat nebo nekupovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Marto klidne se stav dnes odpoledne budu v garazi a bude probihat priprava na sraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Odpoledne to Miso nepujde, mam tento tyden nocni a dnes dopoledne mam nejaky zarizovani, takze spat pujdu az odpoledne, stavil bych se treba pristi tyden o vikendu (tento vikend jedes na ten sraz) nebo v tydnu, ale to jen za predpokladu ze bys mel odpoledni smenu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Jj to by slo Marto, pristi tyden mam odpoledni tak pak pisni sms :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Tak to je super, já mám taky odpolední, tak bych dal vědět a někdy dopoledne bych se stavil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.