MiR Odesláno Červen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Peto, na toho 31.8 se domluvime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Ja jsem pro , ale obavam se, ze v tento datum je to pro me nerealne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Uvidíš, do toho data je ještě spousta času ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Jasne, treba to vyjde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Tak dnes prisel balik od Jeldy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Pěkně Mišo , starý štíty byly KO a co máš v tom červeném balíčku? V těch krabičkách jsou ty opravné sady? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Jj Marto,v krabickach jsou nove prachovky a o krouzky na pistky a v tom sacku jsou vodici cepy plus gumove manzety na ty cepy a vazelina grafitova O vikendu vsechny ty tesneni vymenim natru jeste brzdove trubicky a po nedeli jestli bude mit kamos cas tak to prehodime uz se tesim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Tak to je paráda, takže celý brzdy budou vlastně nový . Jinak červenou barvu máš taky nachystanou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 da se rict ze budou skoro cely novy a barvicku uz mam taky nachystanou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Tak to bude paráda, až to budeš mít nahozený na autě, tak se budu muset přijet podívat a trochu ti to závistí poslintat . Jen aby ti ten zadek nebrzdil líp než předek, aby jsi potom dopředu taky nemusel kupovat lepší kotouče a destičky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Marto predek se bude delat jeste letos desticky jsou jeste ok ale kotouce uz nemaji ani 19mm takze na predek prijde to stejny co na zadek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Tak to jooo , ale destičky dopředu kup určitě taky nový, starý jsou zvyklý na starý kotouče a nějakou dobu by trvalo, než by si s novýma kotoučema sedly, to už je lepší, když by jsi i dopředu koupil ty Textary a máš jistotu, že budou všechny brzdy dobře brzdit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Jeeee nove plechy, opatrne na zadni naboje, kdyz je sundas opatrne, poradne namaz a vrat puvodni at nemusis kupovat noveeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Deko, a ted me porad jak je opatrne zdelat abych neponicil lozisko sundaval jsem pomoci stahovaku ty dva naboje z te kupovane napravy a u obou se mi vytrhla ta prachovka a vnitrni krouzek mi zustal na cepu tak mam strach az budu stahovat ty co mam ted na aute aby to nedopadlo stejne pac se mi ted zrovna nechcou kupovat dva nove naboje i s loziskem nebo se daji koupit jen loziska a vylisovat ty stare z toho naboje a prelisovat? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 V poho to neva ze ta prachovka vypadne :) poradne to pak namaz a sloz pak spatky. Delal jsem to ted u sebe jak jsem delal napravu, to same marena u sebe a drzi to jak ma a nehuci. Hlavne nesetri na mazivu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Zkus to Mišo udělat jak radi Deko, když se to nepodaří a ložisko se rozpadne, tak se dají koupit jen samotný ložiska, který se do náboje nalisují, celý náboj se kupovat nemusí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 ok takze poradne namazat nasadit prachovku a nazpet naklepnout na napravu diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Zadne naklepavani :D rukou nasunout a dotahovat matici. Kony na zadek se neda koupit lozisko, tam se to kupuje jen komplet cele s nabojem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Deko: fakt? Jsem myslel že i na zadek jde koupit jen ložisko :o , to mají soudruzi blbě vymyšlený... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 nene jen predek se da lisovat, zadek nene, ten je vkuse a pekna palka za to no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 (upraveno) Zadne naklepavani :D rukou nasunout a dotahovat matici. Kony na zadek se neda koupit lozisko, tam se to kupuje jen komplet cele s nabojem a ja vul uz mam nachystanou velkou palici na to narazeni :D jeste ze jsi sem pisnul uz bych byl o cca 3000,- lehci Upraveno Červenec 4, 2013 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Ja si rikal ze radeji napisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 nene jen predek se da lisovat, zadek nene, ten je vkuse a pekna palka za to no To jsi mě moc nepotěšil, snad mi ty ložiska ještě nějakou dobu vydrží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Marto, kdyz tak mam dva naboje navic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Tak a v sobotu se de montovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Parada Miso a musim rict, ze se na to i lip diva nez na bubny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Zadní kotoučovka - to je velmi doporočuju !!! Ať se dílo podaří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Marto diky, poznals sam nejakou zmenu ucinku brzdne sily pri prehozeni buben-kotouc? Nebo nebude brzdnej ucinek az tak razantni ze to skoro nepoznam ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Sice dotaz není na mě, ale určitě to bude Mišo líp brzdit . Když jsem měl od kamaráda půjčenýho Golfa IV 1.9/66kw, kde jsou vzadu taky kotouče (předek 280mm), tak musím říct, že brzdný účinek byl o hooodně lepší než u mě. Je jasné, že ty 280mm kotouče brzdí líp, ale i tak bych řekl, že zadní kotouče budou oproti bubnu hodně poznat ;) . Jinak až budeš dávat nové přední kotouče, neuvažoval jsi že by jsi dal 280mm brzdy? Dají se sehnat za hodně pěkné peníze :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.