Kolage Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Vlasto diky, nahodou do toho Zamberka nejedes?? :) Nemáš zač , Míšo :) a do Žamberka určitě nepojedu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Sorry Vlasto me to doslo az pak co jsem to napsal. Pak jsem si vzpomel zes me psal SZ pak mrknes na fotecky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Nic se neděje ;) budu se moc těšit alespon na foto :) (hlavně musíš hodně fotit :D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 (upraveno) Jednou za uherskej rok jedu do prace autem a toto je vysledek. Nejaka kurva zavistiva :angry: Upraveno Říjen 7, 2012 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 To Mišo fakt nasere , zkoušel jsi to rozleštit? Pokud to nepůjde rozleštit, tak zkusit zatřít barvou, ale vidět to půjde stejně, já mam tak poznamenany snad všechny dveře (jedny dveře mají dokonce 2 škrábance) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Závist je sviňa :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Mišo tak to fakt nasere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Tak ten šok jsem před nedávnem taky zažil.Lidi jsou prostě lidi-hováda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Kluci byl jsem s tim u lakosa rozlestit to nepujde je to az na zaklad. barvu tak bud zasteteckovat a to bude stejne videt a nebo znovu celej nastrik i s lakem za cca 2000kc :( :wallbash: No pres zimu to jen zaretusuji a na jaro se pak uvidi dle financni situace :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 To je blbý že je to až na základ, zkus to tím štětečkem zaretušovat a uvidíš :) . Jinak co mi říkal kamarád co má zkušenosti s lakováním, tak různý ďubky a malý škrábance je dobré zakápnout barvou (štětečkem udělat silnou vrstvu barvy), nechat pořádně zaschnout a pak to vzít tuším 600 smirkem a potom 1000 nebo 1500 smirkem (pod vodou) a pak to rozleštit tempem. Po tomto by ani nemuselo jít poznat, že bylo místo poškozeno :) . Sám to přez zimu na nějakém místě zkusím udělat a snad to dopadne dobře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Juuuu nasere to..... hnus. Ja se uz dostal do takove situace ze to kaslu... kdybych to mel opravovat ... auto pouzivam kazdy den a zacina se stavat mym sluhou ne ja jeho. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Deko asi to tak nakonec taky dopadne ze bude jen slouzit, prece jenom na dvanact let stary auto tam asi nejakej ten skrabanecek musi byt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Tak dnes jsem navstivil STK a emise a vse probehlo na tak zase mam dva roky klid :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Gratulace k úspěšné STK ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Taky gratuluji k úspěšné STK, jinak by mě zajímalo, sundával jsi ledky ze světel a vracel jsi zadní světla do origo stavu, popř. kde jsi byl na STK? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Kluci diky, Marto vytahl jsem jen ledky z parkovacek jinak vse ostatni i ty zatmavene svetla jsem nechal aj ty zdvojene zadni svetla i to zaslepeni egr a emise na jednicku a na stk nemohl nic najit ,ale prej na jedenact let stary auto musi nejakou tu blbustku napsat tak tam napsal netesnost vyfukoveho vedeni :) Byl jsem na emisich u Krcmy a na stk na stavosce cena celkem 900,- za oboje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Tak to je dobrá zpráva, taky jezdím do stavošky i na emise a tak až půjdu za 2 roky, tak ty zadní světla nechám tak jak jsou, tzn. zdvojené obrysovky i brzdovky, jen vytáhnu ty diody z parkovaček a zalepím černou páskou přídavná dálková světla . Jinak diody v SPZ jsi nechal? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Gratulace k new STK Je vidět,že se o auti dobre staras ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Vy mu k STK gratulujete, jak kdyby se mu narodil prcek :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Tak když je na autě něco co tam nemá být, tak se musí gratulovat k úspěšné STK ne? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Marto, v osvetleni spz jsem ty diody nechal :) Vy mu k STK gratulujete, jak kdyby se mu narodil prcek :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Tak to je super, ale běda jak mě vyhodí, tak bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Jo Marto dva roky je jeste dlouha doba kdo vi v cem si budes vozit zadnici :D treba uz budes mit jiny kocar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Tak novej kočár by nebyl špatnej, ale zatím mám v plánu si octu ještě takových 5 let nechat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 V pondělí jedu na STK s Fabii, tak to snad proběhne stejně dobře jako u tebe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Tak ti drzim palce Peto at to dopadne na jednicku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Určitě bude vše v pohodě, fabča je v dobrých rukou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Jediný "problém" který nastane je, že je potřeba seštelovat přední světla, který svítí úplně blbě, jinak snad OK :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 To bud Peto v klidu, tam ti je seridi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Hotovo, auto dostalo pochvalu v jakém je stavu, celkový počet lehkých závad 0 :) Jen říkal, že by to chtělo vyměnit blinkry, že už nejsou tak oranžový - to bude tím, že jsou tam diademy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.