cz pida Odesláno Listopad 13, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2023 Ahoj, potřeboval bych vyměnit uložení stabilizátoru na Octavia 3 1.6tdi a ať hledám kde hledám, nikde neexistuje něco jako byla opravná sada jako na Octavia 1 nebo O2...to už se teď musí vyměnit celej stabilizátor nebo se to dá "nějak" vymyslet jinak? Máte někdo s tím zkušenost? Díky Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Listopad 13, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2023 Já teda našel díly na stabilizátor - uložení poměrně rychle ... . Odkaz ke komentáři
cz pida Odesláno Listopad 13, 2023 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2023 říkal jsem si hned z kraje...napiš to tak, aby ses vyhnul podobným odpovědím, ale holt se asi nepoučím. Takže jinak ...máte někdo zkušenosti s výměnou uložení ? Jak autorizák tak na škodadílech mi řekli že opravná sada se už na Octavia 3 oficiálně neprodává, tak mě zajímá jestli jste to tady někdo už dělal, případně jestli můžete poslat nějaký odkaz od koho jsme to brali atd....díky Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Listopad 13, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2023 Jsou to opravdu 2 věci. Jedna je, jestli to jde koupit, ano, napadla mne první třeba firma Autokšeft, tam jsem našel jednak samotné gumy, tak i gumy s objímkami - dle zručnosti opraváře a druhá, jestli si to vyměním bez zkušeností - asi ne, je potřeba držák "rozvrtat, aby se obě půlky plechu oddělily ( v případě výměny jen gumy) a asi zv edák, nebo jámu či rampu, protože ležet pod tím a někde to páčit fakt nechceš ... . 1 Odkaz ke komentáři
cz pida Odesláno Listopad 13, 2023 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2023 objednal jsem to tam a udivíme jak to dopadne...díky Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky