Xaxxz Odesláno Prosinec 21, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2023 Zdar, ráno jsem přišel po týdnu k autu a mělo vybitou baterku…je to divný, protože mi auto většinou stojí přes týden (studuju v Praze a busy jsou prostě levnější) a taky vždycky všechno vypínám, mrazy žádný nebyly atd…minulej týden mi začala blbnout ta blikací dioda při zamčených dveřích a to tak, že neblikala, ale konstantně svítila a to i při jízdě…je možný, že to mohlo vybít tohle? Dneska jsem to natočil přes nabíječku a ta dioda teď už pro změnu nesviti vůbec. Díky za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 21, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2023 (upraveno) Za týden ani dva ani měsíc ti dioda baterku nevybije. Spíše bych hledal chybu někde jinde. Počítejme s tím, že nemáš v autě nějakou bastlírnu a vše je originál + baterka je v dobré kondici. Upraveno Prosinec 21, 2023 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Prosinec 21, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2023 Superba natočím i po 3 týdnech nečinnosti s baterkou starou 5 let. Teď už teda přestávám být frajer a protože ho nechci tahat do soli, tak připojuji jednou za 2 týdny nabíječku. Ale já bych se zaměřil na to blikání, resp. neblikání, myslím si, že to má souvislost s některým zámkem, který bude mít odběr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.