Vratislav Odesláno Leden 9, 2024 Sdílet Odesláno Leden 9, 2024 Obracím se na Vás s prosbou o radu co s tím. Mám Octavii 2 Combi. Někdo se mi snažil dostat do auta a rozšťoural mi celý zámek u dveří řidiče. Poškrábal i tu krytku kliky. Nejde teď dovnitř strčit ai klíček. Já ten zámek stejně nepoužíval, jen DO. Jaké by bylo nejlepší řešení ? Šla by tam nasadit krytka bez otvoru pro zámek, aby nebylo vidět že je zámek rozbitý a doničený? Nebo musím vyměnit celou vložku zámku, ale to potom asi budou ty dveře na jiný klíček co? Stalo se Vám toto někdy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 9, 2024 Sdílet Odesláno Leden 9, 2024 Jak ti psal kolega v druhém tématu, zámek se dá jednak zaslepit, pak máš problém když se ti vybije baterka, případně se dá zámek vyměnit, kdy se dá nová vložka poskládat podle stávajícího klíče, řešil jsem to v minulosti taky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vratislav Odesláno Leden 9, 2024 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2024 Já se domnívám, že uvnitř ta vložka není poškozená, i když nyní nejde dovnitř strčit klíč. Myslíš, že když koupím novou vložku, tak by s tou starou šla dát dohromady na stávající klíč...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 9, 2024 Sdílet Odesláno Leden 9, 2024 Ano, vložky se běžně přestavují podle klíče, sám jsem to řešil, kdy mi zloděj rozlomil vložku zámku za pomocí "speciálního" zlodějského klíče, vzhledem ke stáří auta jsem tenkrát nechtěl měnit kompletní sadu zámků, tak se vyměnil jen ten v řidičových dveřích, který se přeskládal na můj stávající klíč.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vratislav Odesláno Leden 9, 2024 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2024 Moc děkuji za ty informace....jsou to pro mě cenné rady ...díky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 12, 2024 Sdílet Odesláno Leden 12, 2024 Pokud jsou klíče a zámky stávající z výroby, lze u dealera škoda objednat vložku podle VIN a příjde za cca týden. Cena cca 1000,- (2023) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.