Guest Palo138 Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Potřebuji poradit: Když dojíždím třeba na semafory, tak při rychlosti zhruba do 20 km/h mi přijde, že to auto jakoby "šmatlá". Při vyšších rychlostech to nedělá. Byl jsem na geometrii - ta je v pohodě, ale zjistil jsem to až po tom... Nemůže to být pneumatikama, nebo špatně vyváženýma kolama?? Díky za radu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Mě to dělala špatná zadní pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza083 Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Potřebuji poradit: Když dojíždím třeba na semafory, tak při rychlosti zhruba do 20 km/h mi přijde, že to auto jakoby "šmatlá". Při vyšších rychlostech to nedělá. Byl jsem na geometrii - ta je v pohodě, ale zjistil jsem to až po tom... Nemůže to být pneumatikama, nebo špatně vyváženýma kolama?? Díky za radu... Může to dělat i poloosa, ale podívej se na tlak v pneu a jak vypadají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Palo138 Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Vzhledem k tomu, že ty pneumatiky jsou na autě od začátku - t.j. od roku 2001 /vypadají vcelku svěže :-)/, si myslím, že to bude těma gumama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lunoš Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Ahoj, dovolim si oživit tohle téma. Okta mi začala dělat to samý, když dobržďuju tak při rychlosti 15km/h a míň se z levého zadního kola (bubnová brzda) ozývá takové šmajdání či žvýkání. Je i znatelně cítit pulsování pedálu i celého auta do rytmu toho šmajdání. Pakny, prasátka i bubny jsou před měsícem měněné. Nemám z toho moc dobrý pocit a tak vás prosím o radu, díky, lunoš špatné pneumatiky jsem jako příčinu vyloučil, hodil jsem tak zimáky a dělá to lautr to samý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Máš oválný buben, proto to šmajdá. Dej buben někomu na soustruh a uvidíš, že bude oválnej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Chlapi potřebuju radu. Nechal jsem si měnit zadní brzdové destičky na bubny.. Buben zůstal ještě původní. Jsou tam i nové válečky. Když přibrzďuji tak je vše ok, problém nastane, když potřebuju přibrzdit razantněji. Začne se ozývat klepavý zvuk, jako když kladivem bušíte o železo... Celkem to klepe no :D :D Neví někdo co by to mohlo být? Napadlo mě, že by mohl být problém v bubnech... ale nechci je ještě měnit. Jestli to ničemu nevadí, přežil bych ten zvuk.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.