koblížka Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Když pustím klimu, tak u spolujezdce se ozývá divnej zvuk, jako chrochtání :-) co to může být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza083 Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Když pustím klimu, tak u spolujezdce se ozývá divnej zvuk, jako chrochtání :-) co to může být? Asi schovaný prasátko ba ne možná uvolněný nejaký vedení a když to pustíš bez klima tak to nechrochtá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Červen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Asi schovaný prasátko ba ne možná uvolněný nejaký vedení a když to pustíš bez klima tak to nechrochtá? bez to nechrochtá :-) prasátko bych brala, ale pečené :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza083 Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 bez to nechrochtá :-) prasátko bych brala, ale pečené :-D Osobně bych šel po mechanický stránce buď přímo v agregátu klimy ložisko nějaký atd. ona sama klima bere při náběhu až 7 kw výkonu motoru tak to může být víc věcí. Jinak prasátko pečené to bych si dal taky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Červen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Osobně bych šel po mechanický stránce buď přímo v agregátu klimy ložisko nějaký atd. ona sama klima bere při náběhu až 7 kw výkonu motoru tak to může být víc věcí. Jinak prasátko pečené to bych si dal taky :-) snad an to někdy přijdu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 jde to z palubky,nebo z motoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 jde to z palubky,nebo z motoru? z palubky a možná i z prostoru pro nohy u spolujezdce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 tak pánové, a zajímavé je, že teď v zimě to nechrochtá, chm? Nějaká rada mladé slečně? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Teraz v zime sa pri pusteni klimy nespusti klimacerpadlo (pod +5 stupnov), aby nezamrzol vyparnik. Takze nebezi okruh klimy a teda nema co vydavat tie zvuky. Podla mna to, co pocujes su zvuky z expanzneho ventilu, alebo z vyparnika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 no jde to jako od prostoru spolujezdce takže spíš ventil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 oboje je priblizne za skrinkou pred spolujazdcom :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 22, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2010 Podivné zvuky, jakoby chvilkové syčení a odfukování z prostoru nad nohama spolujezdce má za příčinu nedostatek média v okruhu klimatizace. Nechat si proměřit a případně doplnit. Otázkou je, proč ho tam není dostatek, tedy občas je nutné najít únik. O chrochtání prasátka jsem zatím neslyšel. Ale možná to je nějaká spojitost s reklamou na Kofolu "já nemusím, já už ho vidím" :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cmelak007 Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Když pustím klimu, tak u spolujezdce se ozývá divnej zvuk, jako chrochtání :-) co to může být? Asi máš voe diesel! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Asi máš voe diesel! Neříkej!!! nebo mi tam uvízl čmelák :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Mám ten samý problém... vyřešili jste to nějak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lk52000 Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 Mam podobný problem volaco chrapčí v stredovych ofukoch ale nie stale. len chvilku a potom to prestane. robi to aj pri zapnutej aj vypnutej klime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Silwer Odesláno Červenec 23, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Chce to píchnout na komp, ten vám řekne co přesně to je. U mě to dělá motorek klapky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Stejné projevy jako má (měla?) koblížka jsem měl já a zjistil jsem zcela prázdnou náplň klimy. Příčinou byl nakonec děravý chladič klimy. Už jsem to tu někde podrobně popisoval. Stejně jako autodiagnostiku klimy pomocí klimatroniku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lk52000 Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 tak u mna je to tiez servomotor klapky v71 je. tam prasknute koliesko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.