kubiik Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 ja uz zase dlouho premyslim nad barevnou strechou, kapotou a kufrem. ale nemam klimu, takze porad nevim nevim. mozna casem. chtel bych to do hodne tmave hnedy a k tomu BBSka s hnedyma stredama a lestenym limcem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Tak to ti budu držet palce :D Já klimu taky nemám, takže ti příští léto dámvědt jestli byla nějaká změna ;) Když bude k horšímu, tak plnáju teptelnej štít pod střechu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 to ja tam snad koncem pristiho roku klimu dokopu (necham dodelat ;))... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Zdravím vás všechny ve spolek.....nějak jsem to tu zanedbával :( Tak vám přináším změny za poslední rok ;) Doufám, že k lepšímu :D Jinak jsme úspěšně 13.9.2011 absolvovali STK i Emise Tak slibovaný výpis oprav (úprav) :lool: 30.10.2010 - proběhla příprava na zimu - pořádné gumy jsme obuli - Goodyear Ultra Grip 7+ (zima proběhla bez problémů) 28.1.2011 - při 160 400km proběhla výměna rozvodů,pumpy a tlumiče vibrací - cena i s prací 6 900Kč 13.2.2011 - výměna vzduchového filtru a kabinového filtru za originální díly ;) 26.3.2011 - při 161 250km instalovány faceliftová přední světla - sehnal jsem si myslím za slušnou cenu 2100Kč i s poštovným :D 2.4.2011 - instalována přední maska "Milotec", ale příští rok jde z domu a na auto se vrací originál. Bohužel tato maska není pro facelift, ale pro model před :( 16.4.2011 - při 161 629km - Výměna oleje Total Energy 5W-40 - před výměnou použit Cyclo MOTOR FLUSH na vyčištění a do oleje jsem přidal Cyclo OIL TREATMENT. 17.4.2011 - na začátku dubna mě zradila spínací skříňka :) Chvíli jsem startoval šroubovák docela zábava, ale jenom chvíli :D, takže nový spodní díl spínací skříňky 25.5.2011 - Instalován nerezový koncový díl výfuku InoxCar - sehnal jsem ho si myslím za dobrou cenu 2000Kč ;) Zvuk má krásný ještě ve spolupráci s dynamizérem od Layitingu ;) 10.6.2011 - Výměna antény za ploutvičku 10.6.2011 - Výměna pojistek(kolíků) dveří za chromové 10.6.2011 - Diadémové žárovky do blinkrů 11.6.2011 - Jsem úspěšně nainstaloval dálkové ovládání :) i s automatickym dovírání okýnek 29.6.2011 - oprava zadních brzd - Kotouče ATE + destičky TRW; nové brzdové trubičky,nová lanka ruční brzdy a vměna brzdové kapaliny celkem 3 519Kč 24.7.2011 - výměna čidla teploty - konečně originální díl - už žádnou ošklivou čínu do auta :) 13.9.2011 - mi odešel spínač brzdových světel zrovna na STK :) nenaštvalo by to :D Tak ještě, že je jsou náhrádní díly kousek ;) tak snad jsem na nic nezapoměl ;) Fotky se pokusím dodat co nejdříve, ale nějak jsem to zapoměl fotit, tak alespoň výfuk po rozbalení :D A pár fotek,když jsme se připravovali na STK....natření podvozku a zalepení dírečky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 ty brdo, to ti prorezla podlaha? to jsem naposledy videl u nasi S120 :D mas nekde fotku vyfuku na aute? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 nn neprorezla, ale někde jsem musel vzít něco tvdýho, ptže to bylo proražený :) tipoval bych asi zimu :D to jsem měl pár úletů......asi jako každej kdo si občas rád hraje na zamrzlé silnici :D Zatím ne, ale jestli se udělá hezky, tak ještě umeju auto a vyfotím to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 tak to musela byt poradna pecka :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Mno jo 50 nejezdím :D A měl jsem v zimě jednou na mále.....jakej vůl stavěl stromy okolo silnic nechápu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 :D zajimalo by me totiz jak to bude vypadat v kombinaci s tim predFL naraznikem. taky budu muset udelat asi pristi rok vyfuk, tak me to obcas tak napadne, ze bych tam dal neco podobnyho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 (upraveno) Mno ten výfuk můžu doporučit má to příjemný zvuk a originální uchycení na silenbloky to zjednodušuje :) Jinak bohužel u toho nárazníku mi vznikli mezery, takže nicmoc budu muset vyměnit výztuhu nárazníku a pak se to srovná....trošičku nešikovně jsem to pomlátil a přefleksoval, ale naštěstí to není, až tak zlé, aby nemohlo být ještě hůř :D To potom také nafotím A jak dopadla instalace klimatizace? Upraveno Říjen 10, 2011 uživatelem Tregi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 (upraveno) rána to musela být hodně velká, ale hlavně že se to dalo opravit , jinak by mě zajímalo (tak jako kubiika), jak vypadá ten výfuk s předface nárazníkem, protože už se mi výfuk taky zažíná hlásit, že se pomalu blíží konec jeho života (zadní díl už má hodně za sebou a asi mi začal foukat vlnovec) a právě si taky pohrávám s myšlenou, že bych dal výfuk s nějakou koncovkou, ale právě nevím jak by to vypadalo s tím předface nárazníkem :) Upraveno Říjen 10, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 (upraveno) tregi: to s tou klimou bylo na me? jestli jo, tak klima snad na jaro. ted to nema cenu a navic mam v dezolatnim stavu podvozek, takze uz zacinam zjistovat kde dobre splasit HPcko a k tomu nejaky perka a vsechno gumovy co je na podvozku. na zimu toho podvozku sice bude skoda, ale co uz... edit: koukam, ze sme na tom s tema vyfukama podobne :D mne uz to taky nekde fouka mimo :D a to jsu na jaro na emise :D tregi: jezdim ted do prace pres havl. brod, tak bysme mohli dat nekdy v patek odpoledne nebo v nedeli odpoledne srazik ;) Upraveno Říjen 10, 2011 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 jj s klimou to bylo na tebe. Jsi říkal, že si ji budeš nechávat přidělat ;) Mno když ti to fouká mimo, tak je to v poho to jim na emisích tolik vadit nebude pokud máš kat a lambdu :) Pokecal bych rád. Ale pátky a neděle jsou trošku nešťastné, ptže jezdím za přítelkyní :) Ale třeba tenhle pátek by byl docela v pohodě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 nevím jak ty, ale já mám s netěsnícím výfukem na emisích negativní zkušenosti, bylo mi řečeno, že když to někde fouká bokem, tak mi emise nezměří... (to se mi stalo letos na dědově Š105, tak jsem musel jet koupit novej výfuk), pak byli spokojení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 aha, tak to jsem nevěděl. Já měl vždycky výfuk relativně těsnící, takže jsem spíš doufal, ikdyž něco na tom bude, když musí změřit množství výcházejících škodlivin a když bude výfuk někde ucházet, tak toho moc nezměří :) To já jsem letos výfuk přetěsňoval(začal jsem už za svodama - těsnící tmel na motory + těsnění a dál u sponek výfuku jsem použil kamnářský tmel :D ), takže jsem byl v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 (upraveno) no mne to netesni asi dost. kdyz stojim na trave a slapnu na plyn, tak ta trava docela vlaje :D misto klimy byla nakonec dovolena, ktera me uhistila, ze klimu dodelam :D v patek muzu byt v havlbrode cca v 16 - 16:30 Upraveno Říjen 10, 2011 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 To bych ti dal vědět ještě v pátek přes den, protože zítra letím do německa, tak nevím jestli na pátek vstanu na ranní :) když ne, tak bohužel bzch skončil až v 5. Ale v pátek napíšu SZ. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 hodim ti do SZ muj telefon. v praci se na net nedostanu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Tak zde jsou slibované fotografie. Kvalita nic moc...přece jen špatné světlo je špatné světlo :)Fotečky při výměně kol na zimáky, takže tedka vypadají auta o 50% hůře ;) Na fotečkách i nový přírůstek do rodiny ;) Škoda Octavia II.; Elegance; 1.6 MPI; r.v. 2007; při koupi najeto cca 98tis km; 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 ty mas lesklou strechu a matnou kapotu a kufr? a nepredelavat na face!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 jak napsal kubiik, buď nechat předface a nebo to celý dotáhnout do konce, takhle předělaný na poloface to není pěkný... :) PS: máš ještě ty světla LaK? Pokud jo, prodal bys? Kdyžtak napiš přes SZ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 (upraveno) Tak rozhodně to zůstane takhle na půl pouze co příjde ještě vyměnit, tak je výztuha nárazníku, protože mi při spasovávání světel ujela ruka a trošku si to nesedlo :D Jinak nárazníky z facu se mi líbili dřív, ale teďka z praktický stránky věci nechám staré :) Faceliftová světla jsem dával hlavně, protože lépe svítí ;) Jinak k těm 5. dveřím nejsou mat měli být lesklé, ale nějak jim to nesedlo a potom jsem udělal pár smrtících zásahů, tak je budu muset předělat příští rok :( Jsem si koupil takou rozlešťovací sadu na vrtačku a to byla osudová rána :( Jinak kapota je normálně lesklá to bude špinavým autem a špatným světlem ;) Ještě jsem zapoměl, že budou 2 věci výztuha a maska chladiče ptže tato je na předface a stejně se mi nelíbí...na fotkách to vypadalo lépe než-li na živo :( Upraveno Říjen 19, 2011 uživatelem Tregi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 a nebo ten naraznik nechat k tem svetlum upravit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Si myslím, že ta výztuha za 920Kč + poštovné výjde levněji :) Mno uvidíme to bude operace až na příští rok...snad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Březen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 Tak nám skončila konečně zima a mohl jsem se pustit do malinkatých úprav :) Začal jsem jak jinak přezutím na letní kola, protože na ty zimáky se nedalo koukat :D Poté jsem koupil loketní opěrku. Hledal jsem originál, ale nechtěl jsem za něj nechat 1400 nebo kolik to teďka stojí a tak jsem za riskoval a na aukru objednal za 375Kč i s poštovným a docela se vyplatilo. Loketka nainstalovaná a už jsme si i na sebe zvykli :) Dále jsem vyměnil denní svícení, protože u starého mi praskli 2diody a bylo věčně zamlžené (prostě nějakej šunt) :( Tak jsem koupil jiné a teďka už můžu říct lepší :) Cena 500Kč i s poštou ;) Svítí pěkně a nemlží se prostě super. Pak nám v zimě odsloužil tlumič na 5.dveřích, tak šel také na výměnu...naštěstí jsem sehnal použitý pár za 300, takže pohoda. Mno další na řadě jsou fólie na zadní skla. Už je doma, tak jsem zvědavý jak se mi to povede nalepit :) Průsvitnost 40% snad bude akorát ;) Potom jsem ještě splašil clonítko nad zpětné zrcátko (je to originál), ale zatím nemůžu přijít na to, jak to tam namontovat :D Kdyby jste někdo věděli budu velice rád za každou pomoc :) P.S.: omlouvám se,ale zatím jsem nestihl po zimě vyluxovat a utřít prach :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 onehda jsem te potkal v havl brodu, svitil jsem na tebe, ale jaksi si me asi nepoznal... akorat tu loketku vymen za origo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 čaues, hele clonítko nad zrcátkem tam mám a myslim že ten držák je skrz tu stropnici přidělanej šroubem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 29, 2012 Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 na to clonitko je tam ve stropnici dira a proti nemu je takova spesl plastova lista. listu ti muzu o vikendu vyfotit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Březen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 (upraveno) Tu lištu k tomu také mám :)tak to by mohla být docela jednoduchá operace (když nezničím stropnici :D ) Díky za info. To Kubiik: Ono v Brodě je problém, že ani nepoznáš jestli na tebe člověk bliká nebo jezdí přes hrboly :D Tam ty silnice jsou jako tankodrom :) Jak to máš s pobytem v okolí HB? Přes týden jsi stále odcestovaný? A hlavně koukám, že jsi si pořídil novej stroj :) Jsem nějak nestíhal pročítat fórum delší dobu, tak se divím co je to za změny :) Upraveno Březen 31, 2012 uživatelem Tregi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 To clonítko jsem taky dodělával a postup byl následovný: vytáhneš stropní světýlko, kolem toho rámečku je polistyren, který z jedné strany vyřízneš (směrem k čelnímu sklu) aby jsi viděl, kam příjde přišroubovat to clonítko. Pak jsem si vzal tenký drátek (tuším 0,75 mm) a zhruba v místě na stropnici kde by měl procházet šroubek, tak jsem tím drátkem tu stropnici propíchl a tím pádem vyzkoušel jestli jsem se trefil do díry, kde se zašroubuje šroubek. Pokud se netrefíš, nic se nestane, po vytáhnutí drátku není na stropnici nic vidět a můžeš píchnout vedle až se trefíš do správného místa. Pak už stačí to clonítko jen vhodným šroubkem přišroubovat a je hotovo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.