Dakk7 Odesláno Září 22, 2024 Sdílet Odesláno Září 22, 2024 Zdravím, nevíte někdo pod jakým kódem najdu výpustný šroub olejové vany ( kód : 038 103 603 N ) na motor AHF ? Objednal jsem už snad 2-3 různé šrouby a ani jeden mi tam nepadne. Někde je 17 klíč, někde 19 klíč a já tam mám šroub na 24 klíč 🤷♀️ Za jakékoliv rady budu rád, díky 🙂 🙂 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Září 22, 2024 Sdílet Odesláno Září 22, 2024 Vymontovat, změřit průměr a stoupání závitu . Někdo to strhnul a vyřešil . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakk7 Odesláno Září 22, 2024 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2024 Já čekal, že bude nějaký atypický rozměr 🙂 Teď jsem ho tam dal znova páč jsem jiný neměl a neteče. Do další výměny to zkusím nějak vyřešit nebo koupím novou vanu. Ať je to tak jak to má být 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Září 25, 2024 Sdílet Odesláno Září 25, 2024 Než koupíš vanu , vyzkoušej jestli dokážeš povolit poslední dva šrouby co jsou přímo za setrvačníkem. Pak ti to vyfotím . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Říjen 1, 2024 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2024 Jsou tam šrouby M6 mají vnější šestihran 10mm vnitřní 5mm . Dá se použít dlouhý imbus s kuličkou, ale kulička se musí trochu zbrousit . Protože v tý hlavě šroubu to není dost hluboké a jak je to na šikmo tak se to snadno žvejkne . Jelikož jsem nebyl první kdo dělal tu vanu tak už to bylo načatý a jeden šroub nešel povolit. Musel jsem upravit nástavec i ořech, zbrousil jsem ho na délku 21mm . 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.