Přejít na obsah

Octavia 1 combi, 66kw - Bliká žhavení + se přepaluje pojistka

milx

Doporučené příspěvky

Ahoj,

Mám takový, řekl bych nestandardní problém. K problému jsem našel hodně možných řešení ale nic nezafungovalo.

Začlo mi blikat žhavení, hledám co to znamená, nacházím spínač brzdových světel, vyměním spínač, zkontroluju žárovky, problém přetrvává. Zjišťuju, že mám spálenou pojistku brzd, vyměním ji a najednou jedno světlo už reaguje, prohodím žarovky abych zjistil že je jedna vadná. Nicméně kontrolka žhavení stále bliká.

Druhý den jsem koupil žárovku, doma vyměnil, zkusil brzdu a nic, zase spálená pojistka, vyměním pojistku, mačkám brzdu bez klíče a všechny zadní brz.světla fungují ! (žhavení stále bliká).

ale jakmile pootočím klíčkem do polohy a zmáčknu brzdu, pojistka se ihned přepálí. Při dalších pokusech se přepaluje už i bez klíčku v zámku.

Zkouším vše co najdu na fórech. Vytáhnout všechny brzdové žárovky včetně odpojeni světla na 5 dveřích. Kontrola vedení kabelu (zkontrolováno jen v kufrovém prostoru). Vše je od pohledu ok, ale pojistka se stále hned přepaluje.

Co by toto mohlo způsobovat? 

Pár zřejmě nedůležitých věcí:

- Dlouhodobě mi při jízdě s vozíkem svítí na palubce mlhovka a občas nějake světlo nesvítí

- Jeden vozík mi take při připojení  vypaloval pojistku brzd při zmáčknutí brzdy

- Když je venku horko, blikají mi rychle blinkry dokud se auto trochu při jízdě neochladi, opravdu to dělá jen při vedrech.

Odkaz ke komentáři

To popravde nepoznam, uz jsem to takhle pred x lety koupil, zasuvka je hlinikova, to je tak jedine, co k tomu mam, zajimave, ze mi v kufru u rezervy lezi jeste jedno fungl nove tazne, taky uz tam bylo.

Za me to original nebude, ta zasuvka je umistene trochu blbe, koliduje a karoserii pri otevirani krytu.

Nicmene, blblo to od zacatku, myslim tim, ze se mi rozsvitily kontrolky mlhovek pri pripojeni voziku, ale vetsinou to fungovalo dobre, brzdy v pohode.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...