Přejít na obsah

Ověření kompatibility dílů

Doporučené příspěvky

Zdar Clubáci,

máte nějaké doporučení na místo, kde se dá vcelku spolehlivě ověřit kompatibilita jednotlivých dílů?

Mám OIII RS Combi 2.0 TSI 169kw RV 2018 a objednával jsem si zadní náboje s ložiskama s tím, že si je dnes prohodím. Byl jsem nemile překvapenej když jsem zjistil, že nová mají o 2mm menší vnitřní průměr než původní, nasadit je tedy bylo nemožný i kdyby se mi fakt hodně chtělo.
Koukal jsem na Kelly a X dalších prodejců autodílů a všude mi na základě zadání typu auta a VIN kódu vyjela hromada značek, všechny s vnitřním průměrem ložiska 30mm a jedny jediné SNR s průměrem 32mm, který potřebuji.

Tak se chci poptat zda nevíte kde se dají tyto informace nejjednodušeji ověřit, abych se těmto problémům příště vyhnul. 
Teď jsem nasadil ložiska stará, tyhle vrátím, vyzvednu nová a někdy v týdnu to prohodím za správná.

Díky, Petr

Upraveno uživatelem Petr Topitzer
Odkaz ke komentáři
před 15 minutami, Radas napsal:

Ano. I já zde provádím ověření dílů  na vozy škoda  Octavia 1, O2 a Rapid. Jen pozor u některých dílů je třeba prověřovat. Například u spojovacího dílu výfuku jsem si neprověřil průměr trubky a objednal jsem větší průměr. 

můžu doporučit i 

https://octaviaclub.cz/clanky/etka-online/

Toto jsem již zkoušel, bohužel to vypadá že pro moje auto není databáze aktualizovaná 😩

IMG_9922.jpeg

před 29 minutami, ciimaa napsal:

Zdravím 

Když si tady zadáš svoje vínko a uděláš si svoji garáž auta . Tak ti to vygeneruje díly přímo pro tvé auto ale musíš tam aspoň jednou za rok něco koupit 

https://www.skoda-dily.cz/online-obchod.html

Díky! Tohle vypadá že funguje. Vyjel mi pouze jeden typ ložiska a podle OEM kódu už jsem pak mohl dohledat díl u jiných prodejců 😁 

Super doporučení!

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...