kubiik Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 no jako sem tam od kaminku je to obouchany, ale to je i predni kapote zejo... ale co jsem se dival, tak mam opryskany i mrizky v narazniku co mi lakovali v SA... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 chipmann : jooo takhle jsem si to představoval ... a kolik vrstev bz. laku na to mám tak dát 2 ? 3 ? min.3 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Tak jsem tu s dalším menším problémem. Včera jsem si hodil do plata originál repráky z předních dvěří co jsou v octavii. Dal jsme je tam jen tak na zkoušku zatim protože se mi válely ve sklepě a zjistil jsme že když nemám auto nastartovaný tak mi hrajou pěkně do určitý hlasitosti pak začnou praskat ... a když nastartuju a jedu tak se to děje i při snížený hlasitosti. Nevíte někdo čim to bude ? Připadá mi ale že mi praskají přední repráky ne ty co jsou v platě ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Tak jsme trošku pokročil a ted potřebuju zjistit jak zapojim rádio tak, aby mi hrálo i po vyndání klíčku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 to asi zalezi na radiu. teda pokud bys neudelal takovou prasarnu, ze bys na spinany plus privedl plus staly. protoze co jsem mel driv blaupunkta, tak ten se pri vyndani klicku sice vypl, ale sel zase zapnout a po pul hodine se sam vypl. co jsem mel PIO a co mam ted clariona, tak ty to bez klicku proste neumi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 (upraveno) Tak jsme trošku pokročil a ted potřebuju zjistit jak zapojim rádio tak, aby mi hrálo i po vyndání klíčku ? prohodis pin c 4 a 7 ... Upraveno Červenec 14, 2010 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 to asi zalezi na radiu. teda pokud bys neudelal takovou prasarnu, ze bys na spinany plus privedl plus staly. protoze co jsem mel driv blaupunkta, tak ten se pri vyndani klicku sice vypl, ale sel zase zapnout a po pul hodine se sam vypl. co jsem mel PIO a co mam ted clariona, tak ty to bez klicku proste neumi... u blaukpunbktu to dela myslim púotize... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Tak tak přehoď ti piny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 hidky nahrad poradnou zarovkou... bud Osram NB a nebo Philips NG a jim podobny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 (upraveno) 2 prehazovani pinu staleho s spinaneho plus 12V: pokud ti to i po vyndani klicku drzi nalazeny stanice, tak mas plusy zapojene spravne. ikdyz treba ted co mam toho clariona, tak ten ma v sobe baterku a drzi nekolik hodin i bez napajeni. ale pokud mas plus spravne zapojene a prohodis to, tak se ti muze stat, ze pokud radio nema v sobe baterku, tak se ti to po vyndani klicku smaze. koukni se do navodu. tam je to vzdycky napsany. nebo sem hod co mas za radio... EDIT: ted jsem se koukal na to zapojeni. jak clarion, tak blaupunkt ma na pinu č.4 staly +12. zalezi na tom jestli to menis za origo radio nebo je. kdesi jsem cetl, ze VW ma na origo radia +12V stalych na pinu č.7. ale pokud ti to radio drzi nalazeny stanice a pri vyndani klicku ti to radio nehraje, tak to proste neumi... Upraveno Červenec 25, 2010 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 kubiik: Jo já jsme taky na to koukal a nedrží mi to stanice když vyndám klíček tak skusim na tu 4ku hodit těch stálejch 12V a uvidime no .. pokud to furt nebude ončo tak to je tim že to rádio neumí a mám hold smulu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 burek : dík za to schéma skusim to a napíšu jak jsem dopadl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 kubiik: Jo já jsme taky na to koukal a nedrží mi to stanice když vyndám klíček tak skusim na tu 4ku hodit těch stálejch 12V a uvidime no .. pokud to furt nebude ončo tak to je tim že to rádio neumí a mám hold smulu ... tak pokud ti to nedrzi stanice po vyndani klicku tak prehodit piny 4 a 7... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 jak jsi hipi dopadnul? funguje to uz?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 jak jsi hipi dopadnul? funguje to uz?? Zatim ještě nijak až tedka jdu na to tak do večera napišu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 A jak už se tady stalo trendem je hodne zajímavý napsat : Něco se chystáááááá ..................................... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 a coooo??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 cert : to budete koukat vsichni .... :) :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 cert : to budete koukat vsichni .... :) :D :P ze by se snizovalo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 cert : to budete koukat vsichni .... :) :D :P jestli v tom má prsty Roman,je mi jasný co to bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Tak a je to tady a musíte uznat že moc dlouho sem vás zase nenapínal :) ;) :D Jedno malé ale krásné výročí !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Jinak na sobotu dostane přední vrtaný kotouče Ferodo a k tomu destičky Ferodo ..... tak bude zase konečně pěkně brzdit !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Super výročí, taky se k němu časem asi dopracuju, ale to má ještě čas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 hipi to sú pořádne kulatiny, to by se mělo zapít :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 ty kravo, mazec :) ja mam ted natoceno 320tisic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Tak a je to tady a musíte uznat že moc dlouho sem vás zase nenapínal :) ;) :D Jedno malé ale krásné výročí !!! http://www.novinky.cz/koktejl/207211-polic...-kilometru.html - zachvilku me taky takhle zastavi ;) :P ... by pak rovnou sla okta do muzea do bolesalvy :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 To je brutal :) moc hezky cislo.. ja budu mit tento mesic 170 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 ty kravo, mazec :) ja mam ted natoceno 320tisic no tak s tim tvym ježděnim to máš taky za pár co ? ... Hlavně že to všechno drží a furt to krásně přede !!! To je důležitý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 http://www.novinky.cz/koktejl/207211-polic...-kilometru.html - zachvilku me taky takhle zastavi ;) :P ... by pak rovnou sla okta do muzea do bolesalvy :P :D To už snad nééé chlape neboj taky bude RS-o :) ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 To je brutal moc hezky cislo.. ja budu mit tento mesic 170 :) jééé ty se máš takový mláádě :) .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.