metwe Odesláno Listopad 22, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2024 Ahoj,plánují koupit nový větrák chlazení,protože mi občas,hlavně v zimě dělá při spuštění cca 5 vteřin hrozný kravál 🙈Vybral jsem Bosch ale jsou dvě varianty,350 průměr vrtule s výkonem 100W a 345 průměr s výkonem 250W,podle mě by tam pasovaly bez rozdílu obe varianty,ale spíš mě mate,že jsou obě varianty tří pinové ( tři kabely ) a já mám jen dva.Našel jsem nějaké ventilátory dvoupólové,ale neznámé značky,tak že v to nemám důvěru.Díky za názory✌️😁 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 22, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2024 Ty tři piny bude 1 pomalá rychlost 2 rychlá 3 kostra Takže pokud bude pasovat mechanicky tak by neměl bejt problém si najít ty správný dráty a napojit to na ně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
metwe Odesláno Listopad 22, 2024 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2024 No zajímalo by mě,co by to udělalo po běžném zapojení.Jako nechce se mi do toho zasahovat kvůli záruce atd.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 23, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2024 Jak zasahovat sežen na vrakecu konektor na baterii si zkus na kerý piny běha ta větši rychlost a zapoj nevydim problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
metwe Odesláno Listopad 26, 2024 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2024 Jiný konektor dávat nemusím,mám tří pinový,jen jeden slot je prázdný.Podle mě by to mělo být u nového větráku z výroby v konektoru nastavené na tu rychlejší rychlost,ta pomalejší se třemi piny vypadá jako doplňková 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.