Přejít na obsah

Nouzové otevření kapoty

jedlis

Doporučené příspěvky

Ahoj, potřeboval bych poradit ... Jelikož mám RS jako víkendovku, tak jsem si odpojil baterku, auto zamknul a kapotu bohužel ze zvyku dobouchl a nenechal jen položenou.

Chci se tedy zeptat, jesli někdo neví, jak se dostat pod kapotu abych mohl zapojit baterku a poté dálkou auto odemknout. Našel jsem nějaký video viz dole,  , ale zatím se mi to nějak moc nedaří .. Díky za každou radu ..

Upraveno uživatelem jedlis
Odkaz ke komentáři

To ne sejfem ale mechanickou vadou zámku.  To má hoooodně oktávek. Já taky . A proto jsem to simuloval. Zamkl ovladačem odpojil baterku a zkusil odemknout. Protáčel se tak jsem zkusil zamykání až se opřel tak jsem zkusil odemknout a přitom táhl za kliku a povedlo se . Pak jsem to zamkl . A zkusil odemknout bez tahání kliky , bylo to horší ale taky se podařilo. 

Odkaz ke komentáři

Co si pamatuji, a to jsem tak dělal vždycky, že jsem odpojil baterku, položil kapotu a řidičovy dveře jsem klasicky zamknul klíčkem a ostatní troje jsem ručně zevnitř zamáčkl a zavřel. Vždycky to bylo OK. Později jsem přišel, normálně klíčkem odemknul (čudlík vyjel nahoru) a bylo odemčeno.  Teď prostě ne .. Zítra to zkusím tak jak píšeš, odemykat a tahat za kliku .. 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, pavel71 napsal:

neni jednodusi si zvednout předek sundat plast pod motorem na přívod cívky startéru dat plus od nabíjecky či jina baterie mínus kamkoli na kastli motor nebo převodovku pak cvaknu dálkou a otvírám 

Pravdu máš a taky mi to dnes poradil kámoš a zítra jdu na to. Odemykání a zároveň rumplování s klikou nezabralo a ani háčkování zámku kapoty se mi nepovedlo. Na to jsem už po hodině neměl nervy.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...