mischicka Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Postupně budu přidávat dokumentaci vztahující se k OII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj V Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Ja mam taky problem, ze servisnu knihu sice mam, ale je v nemcine, kedze auto je z Rakuska... Nemohol by sem niekto hodit zoscanovanu jednu stranku servisnej knizky, aby som si vedel pozriet resp. prelozit co ktora polozka znamena? Slovnik som skusal - neuspesne... Dakujem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Zkus se podívat tady... http://new.skoda-auto.com/cze/model/newoct...umentation.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj V Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Vdaka za pomoc, plno uzitocnych veci :) Ta serviska tam ale nie je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Juraj, tých servisných knižiek je viacero variantov podľa toho, v ktorom roku bolo dané vozidlo vyrobené. Najjednoduchšie riešenie by bolo zájsť k najbližšiemu predajcovi, tam ti vedia objednať servisnú knižku presne pre tvoje auto, a stojí to len pár centov (voľakedy bola cena za prázdnu servisnú knižku 15 Sk). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj V Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Super, dakujem! Tak skocim do najblizsieho servisu skoda a poriesim to... Dakujem Ti velmi pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Tak tohe jsem zkoušel, protože mi servisku zadrbal prodejce. Škodovka samozřejmě servisní historii mého vozu vede(mám ČR), ale za náhradní si účtuje 350 Kč a stejně mi do ní nic nevyplní. Prý jde o jejich interní informace a majitel vozu má svou papírovou podobu. Navíc nehodlají nic potvrzovat za jiné byť autorizované servisní střediska. Tak jsem si čistou servisku koupil, ale nemám v ní nic. Poradí někdo jak ze Škodaauto něco vytáhnout ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanrs Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Skus sa spytat na to iste vo viacerych servisoch, mam skusenost ked som po kupe auta chcel zistit servisnu historiu napisal som do 4och servisov a z kazdeho mi napisali inu odpoved typu, z dvoch odpisali vraj su to interne informacie a neposkytuju ich, z jedneho ze potrebuju TP na overenie majitela vozidla a z posledneho odpisali ze o aute nieje vedena servisna historia. Nakoniec som siel osobne do ineho Skoda servisu a tam to vraj poskytuju ale za 20€, len som sa zasmial a siel prec. Takze skusaj/te :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.