Luke Odesláno Březen 31, 2025 Sdílet Odesláno Březen 31, 2025 Zdar borci. Pár dní zpět jsem pořídil Octavia 3 RS 230. Auto má tmavě šedou barvu a znaky jsou chromové. Je to trochu jako pěst na oko. Chtěl bych tam nahodit celé černé. Chtěl bych se zeptat jestli tu někdo nemá zkušenost a nebo nějaké doporučení odkud je koupit, aby byly stejně prohnuté a pěkně seděly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
potoks Odesláno Duben 2, 2025 Sdílet Odesláno Duben 2, 2025 nebrat čínu a pochybnou kvalitu z inzerátů. jedině OEM díl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Únor 19 Sdílet Odesláno Únor 19 V 2. 4. 2025 at 7:36, potoks napsal: nebrat čínu a pochybnou kvalitu z inzerátů. jedině OEM díl čina je všechno mám je na autě 4 roky a naprosto v pohodě ! proč mám platit za rádoby originál 5x tolik ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
potoks Odesláno Únor 19 Sdílet Odesláno Únor 19 není čína jako čína. mám zkušenost se znakama které nebyly stejně prohnuté a odlupovaly se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Únor 19 Sdílet Odesláno Únor 19 Tak jasně, že jenom ORIGO. NIC JINÝHO NEBRAT!!! Není to položka co by Ti položila domácnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke Odesláno Únor 19 Autor Sdílet Odesláno Únor 19 Ja sem teda nejdřív zkusil koupik nějakou tu čínu a byly to zbytečně vyhozeny peníze. Kvalita zpracování příšerná, div se to nerozpadalo. Uplne jinak prohnutý. Na auto bych si to nedal. Nakonec jsem koupil origo a žádný problém. Vypadá to parádně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.