daitengu Posted May 14, 2025 Share Posted May 14, 2025 Viděl jsem inzeráty na prodej kompletního motoru. Zajímaly by mě zkušenosti lidí, nechal si někdy někdo vyměnit na autě komplet celý motor za nějaký z druhé ruky? Nebyl s tím problém? 0 Quote Link to comment
maros Posted May 14, 2025 Share Posted May 14, 2025 Na to nejde odpovedet pausalne. Kazdy motor je kus od kusu jiny a zalezi jaky koupis. 0 Quote Link to comment
pavel71 Posted May 15, 2025 Share Posted May 15, 2025 Já zastávám názor že pokud si chceš auto nechat je lepší si nechat udělat motor co tam máš protože víš na čem si Pokud koupiš nákej jetej tak je jistota že má vylítáno búh ví co a že budeš brzo ve stejných nebo horších problémech než si teď Když sem před pár lety řešil své tdi měl sem jasno auto sem si chtěl nechat motor baštil olej a na hrbu měl buh ví kolik km tak se udělala hlava dali nový kroužky a už mam na něm zas 120000km bez jedinýho problému 0 Quote Link to comment
cico86 Posted May 16, 2025 Share Posted May 16, 2025 ja som urobil 2 vymenu motoru na 2 roznych autach...najprv sa urobila kompletna generalka motora(hlava repas, vybrus motoru, cisteni vstrekov, a veci kolem) ktora po cca 15000km zacalo hulit a zacala si brat chladiacu- octavia 1 1,9tdi AHL...u druheho auta honda accord 2.2 cdti som kupil komplet nastrojeny motor(povodnemu praskli rezatove rozvody a motor kaput) s "malo km" a ten fungoval cca 5000km kedy sa zacala ozyvat 2hmota, a nasledne i vstrekovace a vybrus sediel pod vstrekama a retazove rozvody...takze zamna je najlepsie to dat niekomu kto tomu rozumie a neodflakne to a siel by som generalkou nech je to drahsie ale o to preciznejsie...zalezi jaky je aj rozpocet ..oba vymena ma stali 2x cca 50tis kc...bohuzial to bolo lacnejsie nez kupit ine auto v tej dobe nez chyby 😉 rodina mala prednost pred inym autom 0 Quote Link to comment
Recommended Posts