Přejít na obsah

Raketka

Doporučené příspěvky

Tlumiče máš původní?

Jo, původní. Kdysi jsem si nechal dělat ten testík a (ačkoliv neměli data pro RS TDI, tak to udělali podle TFSI) bylo to 80%, ale taky už to nějaká doba bude. Teď si nejsem jistej, jestli to bylo loni, nebo už dřív. Spíš to možná bude dva roky. Ale zatím se mi nezdá, že by se auto nějak houpalo, takže to asi nebude úplně kaput.

Odkaz ke komentáři

Tak moc přesný to asi nebude, no. Ikdyž třeba jsi ten tlumič neměl ještě moc vyteklej a pořád jakš-takš fungoval...to, že "prosakoval" samo o sobě nemusí nutně znamenat, že by okamžitě ztratil veškerou funkci.

Ale právě proto to beru spíš tak, že dokud se to nijak negativně neprojevuje, tak to "neřeším". Pořád to sedí dobře a nijak se to nehoupe, tak to beru jako ready. Nicméně až bude čas a peníze, tak půjdou celý RS tlumiče do háje včetně pružin, protože už mě to fakt nebaví, tahat věčně prdel po zemi a poslouchat randál od drhnoucího tažnýho :lol:

Odkaz ke komentáři

Jinak teda když to tu po delší době trošku ožilo, tak i sem hodím info o mobilitě premium. Sice je to už starší informace, kterou jsem psal do knajpy, ale třeba to někdo nečetl. Jednou takhle v noci (spíš k ránu) mi cestou domů došla nafta a ačkoliv jsem byl doslova pár metrů od benzinky, tak byla ještě zavřená. Tak jsem zavolal na tu škodováckou infolinku a po cca půl hoďce dojel boreček z mobil service (Velmez) a dovezl mi v kanystříku cca 6 litrů nafty, stáhl mě o 202Kč a jelo se dál. ...Sice to nebylo až tak jednoduchý a napřed si mě baba na té infolince a ten boreček pořád přehazovali na telefonu, protože ani jeden netušil, co je záruka mobility premium, ale nakonec to teda klaplo :lol:

A teď mezi svátkama mi dokonce došel dopis ze škodovky s dotazníkem, jak jsem byl spokojen s daným výjezdem...tak se chystám to vyplnit a poslat jim to zpět, ať vidí, že ti jejich operátoři mají stále jisté rezervy v nabídce produktů (ostatně jako drtivá většina servisů - znám několik lidí, kterým nebyli schopni v autorizáku "prodat" mobility premium, protože absolutně netušili, co to má být - a nebylo to nikde na vesnici, ale několik největších škoda servisů v Brně).

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Dneska jsem po roce sundával tažný, abych ho očistil, promazal a strčil zpátky. Moc se tomu po zimě nechtělo, ale zadařilo se. Nicméně nechat ho tam ještě jednu zimu v kuse, tak by to asi bez nahřátí nešlo ;)

A přitom jsem si všiml, že mi krásně reznou pátý dveře. A ty jsou zrovna původní, nebouraný, takže s tím schválně vlítnu do škodovky, co s tím soudruzi vymyslí. Ale je to na obou stranách "na hrance", takže to vypadá, že tam udělali nějakou technologickou chybu, protože kdyby to bylo jen "oklepnutý", tak by to bylo na jednom místě, ale ne na dvou :palec: Sem myslel, že tohle se řešilo naposledy na feldě :blink:

1.JPG 2.JPG 3.JPG

4.JPG 5.JPG 6.JPG

Odkaz ke komentáři

Ol@f: No, asi jo :blink: A to na ně nejspíš zároveň vytáhnu tu "svolávačku" na výměnu těsnění ve dveřích a opravu "ošoupanýho" laku. Už kdysi jsme se o tom v servise bavili, že na to nárok mám, jen nám to tehdy přišlo zbytečný. Ale když už další odstín žluté, tak se vší parádou. Mohli by to dokurvit takovým stylem, že by posrali odstín při lakování té kastle u dveří a myslím, že tentokrát bych to nepřebral :palec:

Odkaz ke komentáři
A přitom jsem si všiml, že mi krásně reznou pátý dveře. A ty jsou zrovna původní, nebouraný, takže s tím schválně vlítnu do škodovky, co s tím soudruzi vymyslí. Ale je to na obou stranách "na hrance", takže to vypadá, že tam udělali nějakou technologickou chybu, protože kdyby to bylo jen "oklepnutý", tak by to bylo na jednom místě, ale ne na dvou ;) Sem myslel, že tohle se řešilo naposledy na feldě :)

Moc pěkně, moc :)

no tak tohle vypada ze bude dalsi stripek do barevneho puzzle :smich::palec: :)

Tohle vůbec není k smíchu Ondřeji :P

No tak to je mazec :) já začínám mít pocit, že OII reznou ještě víc jak feldy. Poslední dobou se tu řeší jak to každýmu rezne :smich:

Mám skoro strach se vrátit domů a podívat se zblízka na svojí :huh:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Dneska se po více než šesti letech a bezmála 190tis km definitivně odporoučela baterka. Budiž jí země lehká, sloužila obětavě, spolehlivě a dožila se požehnaného věku. Na to, že tam byla nějaká základní Akuma, myslím slušný palec.gif

Snad se nenechá ta nová "prémiovka" od Varty zahanbit.

IMG_0780.JPG

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Kulatiny se blíží, dneska máme 199 999 km, zítra bude dvoustovka palec.gif

IMG_1016.JPG

Jinak mámina okta šla z domu. I po 8 letech vypadala slušně :) ...A místo ní přišel do rodiny Brouk. Celkem si mě získal, jak vzhledově, tak jízdními vlastnostmi. Díky vyššímu profilu pneu to i na 17" krásně tlumí díry, což se cení. Fakt pohodový autíčko, to se VW povedlo palec.gif

IMG_0948.JPG 1.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG 7.JPG 8.JPG 9.JPG

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...