vorlajz Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 tem pneu davam 1 sezonu! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 tem pneu davam 1 sezonu! :D ja do konca leta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 Tss, bursíka na vás, ten by vám dal na jednu sezónu :) ...Pokud by nešly extrémně do kopru, tak vydrží letošek a možná i část příští sezóny v kombinaci s dvěma loňskýma bridžkama :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 A zítra jedem na servisku, takže rakeťanda dostane novej olej a zřejmě snímač tlaku výfukových plynů, protože nic jinýho s tím motorem asi soudruzi nevymyslí. Ale co, máme ho v záruce, tak ať hezky mění :) A možná necháme vyčistit klimu, to se uvidí podle nálady už máš 130t? a budeš meniť aj tú nádobku ostrekovačov alebo tá už je :D? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 JJ, teď máme nakroucený něco přes 132tis km. A nádobu dostane určitě, otázkou jen zůstává, jako cestou se k ní dopracujeme. Dneska jsem to při přezouvání lehce zčekoval a zatím si myslím, že nejvýhodnější bude protlačit to přes pojišťovnu rozpočtem, pokud by servis napsal totiž všechny ty plasty kolem toho a s trochou štěstí i nárazník, mohla by z toho nějaká koruna kápnout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 a nárazník by si neriešil nie? :D ten toho ešte vydrží :) alebo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 No jasně, jediný co bych řešil, tak je ta nádržka na ostřik a možná pravej podběh (ta spodní plastová část), protože to tam visí a drhne o zem. Na zbytek seru, stejně ty plasty zase někde na zahradě nebo v zimě na horách urvu, tak proč je kupovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 Mne by sa páčil plechový kryt z S2000ky alebo wrc :) to by bola paráda! :D Máš pravdu s tými plastmi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 No já jsem právě dneska naprosto vážně a závazně uvažoval, že až budu měnit tlumiče, tak půjde komplet novej podvozek a na 99% to bude ze Scouta, Raketka tím dostane naprosto osobitej off-road styl a bude to nejpraktičtější věc na celým autě ...Jenže s mojí smůlou mi ty tlumiče vydrží ještě další tři roky :) ...Se budu muset zeptat Ondry, jak se mu podařilo je zhuntovat tak brzo :D ...Asi to chce drsnější styl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 tak jeste porad mam o 30tkm vic najeto nez ty. Ze scouta maji stejnej prumer ? Borec me presvedcil o tom ze test tlumicu je spis takova komercni zalezitost, urcite to muze napovedet. Ale pokud bys ho chtel otestovat doopravdy musel bys ho vyndat a dat na dynamometr a porovnat cisla s novym. A jak docilit aby jeden tlumic zacal tect to je snadne staci par der a mas to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 ja si myslím, že na rozdiel od klasického tam sú iba iné pružiny(na tom Scoute) ale tak môžeme spraviť výmenu, ty dáš Diablíkovi Raketkine tlmiče a ja ti dám z Diablíka :) :) :D a dokúpiš pružiny :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 tez jsem mel tlumice pri 120tis km cca uz docela nahovno a menil jsem...holt Skajo, jeste se mas co ucit :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 ja si myslím, že na rozdiel od klasického tam sú iba iné pružiny(na tom Scoute) :) ale tak môžeme spraviť výmenu, ty dáš Diablíkovi Raketkine tlmiče a ja ti dám z Diablíka B) :D a dokúpiš pružiny ;) Nevím, ale osobně bych si tipl, že kromě pružin tam bude i jiný tlumič na té 4x4, přecijenom je to o něco vyšší, ale nemám to ničím podložený. Každopádně Diablík není Scout, to bych si moc nepomohl :) ...Jinak s tím komerčním testem to bude asi pravda, každopádně. Navíc já když jsem si ho nechal dělat, tak neměli ani podklady pro RS TDI a testovaly to podle TFSIčka, tudíž další zkreslení tam mohlo být. Ale já to spíš beru tak, že zatím nepociťuji žádný zásadní rozdíly při jízdě, nijak se to nenaklání, nijak se to nehoupe (respektive né víc než dřív, houpalo se to kvůli těžkýmu motoru dycky), tak nevím, proč bych měl měnit. Ale třeba se to projeví skokově a během krátké doby může být po nich, to nikdo nevím, žejo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 No nebol by som si taký istý, paket pre zlé cesty je možnosť iba pre L&K a tá cena neodpovedá novému podvozku - uvedené €/SKK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 No možná máš pravdu :D V tom případě by asi nebyl problém zkombinovat Scoutí pružiny a "jakýkoliv sportovní" tlumiče :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 cena za priplatkovou vybavu neni nikdy tak vysoka, jako cena noveho dilu u skodovky zvlast koupena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 Tak jestli chapu dobre slovo priplatek tak to preci zanamena ze si priplacis nad cenu ve standardu takze proste rozdil mez standardnima tlumicema a tema se zvyseno vyskou. Prak by ten rozdil mohl bej tech 6000 nebo kolik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 No neviem, tempomat za 13tis. SK/459€ to je veľa, oproti tisícke u rolbara alebo za koľko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 To mi pripadne ale jako uplne jina vec, to je proste cenova politika a vec na ktere chteji vydelat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 No neviem, tempomat za 13tis. SK/459€ to je veľa, oproti tisícke u rolbara alebo za koľko :) nerikal jsem ceny "bokem", ale ceny u skodovky...kolik by stal dodelat tempomat u skodovky, kdybych tam ted prijel? nevi nekdo? pro zajimavost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 Právě to bylo na hlavu postavený - origo tempomat v novým autě (jak příplatkovka) byl něco kolem 11 nebo 13tis. Dodatečná montáž v autorizáku byla 5,5tis za tempomat jako originální příslušenství + práce, ale to bude "pár korun", takže něco kolem 6 až 7 tis i s prací. Trošku paradox, no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 Právě to bylo na hlavu postavený - origo tempomat v novým autě (jak příplatkovka) byl něco kolem 11 nebo 13tis. Dodatečná montáž v autorizáku byla 5,5tis za tempomat jako originální příslušenství + práce, ale to bude "pár korun", takže něco kolem 6 až 7 tis i s prací. Trošku paradox, no B) ty voe tak to jsem nevedel :) :D :) simply clever no :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 cena za priplatkovou vybavu neni nikdy tak vysoka, jako cena noveho dilu u skodovky zvlast koupena nerikal jsem ceny "bokem", ale ceny u skodovky...kolik by stal dodelat tempomat u skodovky, kdybych tam ted prijel? nevi nekdo? pro zajimavost buď sa nechápeme alebo neviem čo :) podľa tvojho vychádza že zvýhodnená cena je dajme tomu podvozok stojí v základe 10t, takže škodovka ti ho dá ako keby za 16 pretože šport stojí 755,33€/22 755,07 Sk z toho vychádzam, že 4x4 bude cena rovnaká - čiže máš od škodovky zadarmo 6t a u toho tempomatu je cena vyššia ako u dielu kúpeného v škodovke, takže nie vždy je to tak, dúfam že nepíšem blbosť :D v tejto neskorej hodine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 U tempomatu to platí stále, radši sem to zčekoval :) Přísluško - 5750 Kč Příplatková výbava - 11 100 Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Tak Raketka je konečně doma :D ...Dostala nový levý zadní ložisko, má doplněnou a vyčištěnou klimu, doplněnej olej v převodovce a vyměněnou jakousi vadnou svorku v motoru, která netěsnila, tak uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 a ty letni pantofle z cinske trznice (cti firestone) uz jsou taktez ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Jj, ty dostala těsně před tím, než šla do servisu. Zatím jsem je nechtěl moc hodnotit, protože sou nový a navíc sem na nich nic moc nenajel, takže nerad bych dělal chytrýho a skutek utek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 A ještě teda pár foteček, byly dělaný v podvečer a na rychlovku, takže spíš jako ukázka, že i Rakeťanda umí bejt čistotná, když chce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 ta druha je povedena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 kráásný... jo tuhle jsem viděl novou RS FL ve žlutý barvě a ta barva je teda úplně jiný... nevíte někdo, je to nová barva? nebo se mi to jenom zdálo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.