Bladik Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Mno ja to mam take jako zabavu, ale zase nemam tolik casu cece 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 jeden keby to tu prečítal tak ani neuverí čo je pravda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Tak co??Už maš nové kolo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Ještě ne, vždyť nejsem schopnej si udělat tu hodinku času a dokopat se k tomu. Ale počítám, že dneska odpoledne nebo zítra bych mohl mít nějaký vyřizování "venku", tak bych se tam rád stavil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Kdybys porad nelestil ten motor tak mas cas si zaridit novou gumu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Mimochodem...nechceš ještě krásnou jedna-trojku MPIčko?? Keby moj motor tak vyzeral. Mám jinej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Může být?? Fotky super hned je tam upnu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Mám jinej Hmm, tak tomu se říká leštěnka...jako by to auto sjelo z linky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Kdybys porad nelestil ten motor tak mas cas si zaridit novou gumu A právě dneska jsem si ten čas udělal Shodili jsme z toho disku zbytky gumy a hodili ho na vyvažovačku - v jednom místě je trošičku ťuknutej, ale je to vevnitř a fakt nepatrně, takže pohoda. Zítra se mi ozve borec z pneuservisu, jestli je schopen sehnat gumu a když to klapne, tak po neděli jsme opět ready :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SnizekZABIJAK Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Ty se moc nesměj a ja muzu.. hi hi hi hi hi :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Hmm, tak tomu se říká leštěnka...jako by to auto sjelo z linky Foceno vloni v květnu, takže asi 9 let co se Feldy nevyrábí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Miluju zimu, tu nádhernou zimu, kdy je všude spousty sněhu. Zimu na Vysočině, kde se silnice pouze prohrnují. Kde po soli nejsou ani památky a místo sraček vítá řidiče krásná bílá cesta, jako by vedla do nebes. Po stranách nahrnuté sněhové bariéry a sem tam vyskákané muldy. Miluju, zimu, kdy mrzne až praští. Kdy jsou cesty pokryté silnou vrstvou ledu a auto drží směr jen díky vyjetým kolejím. Drží ho tak silně, že si člověk nepřipadá jako řidič, ale jako strojvedoucí, který vede svou mašinu. Je to nádherné. Silně nevyzpytatelné a díky tomu tak vzrušující, když se člověk prohání s Raketkou tou nádhernou večerní scenérií a netuší, kde na něj bude číhat změna povrchu. Kdy na jinak suché cestě bude skrytý "blacky ice", tolik obávaný rallyovými piloty na Monte Carlu. Kdy si auto nedá říct a navzdory točení volantem bude pokračovat rovně. Kdy veškerá snaha o brždění bude marná a ESPčko bude blikat jako vánoční stromeček. Tohle je to, co mne naplňuje nadšením, když člověk promýšlí každý nájezd do zatáčky a snaží se odhadnout optimální stopu a rychlost. Né vždy se to podaří, ale o to adrenalinovější je potom průjezd, a tím větší radost má člověk z toho, že to ustál. Je úžasné vodit si auto od apexu k apexu, uvolňovat stopu ruku v ruce s tím, jak se auto hrne díky odstředivé síle ven a plynem si jemně korigovat trakci. A pak příjde změna - zatáčka se utáhne a spolu s tím prdelka ustřelí. A záleží na každém soudruhovi, zda-li to práskne do škarpy, nebo to rychle vykontruje a lehkým driftíkem se vytáhne zpět do svého směru. Je to neopakovatelný zážitek, když auto poskakuje na namrzlých muldách a jen sem tam se kola chytnou něčeho, kde získají (byť mizernou) dávku jistoty. Takový je život na Vysočině, a jen takový mně dokáže vždy spravit náladu a nakopnout víc, než jakákoliv Redbullí křídla :smich: ...Ať žije zima, zimní eRZety a zimní rally jako taková :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 jo a pak dojedes nejakyho duchodce co se vlece 30 a je po radosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 a pak až bude auto na stolici.....natahovat se ze strany na stranu, po nezvládnutí malého driftíku a nebo povezou někoho s protijedoucího auta do nemocnice.....................to tě pak taky krásně nakopne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 jo a pak dojedes nejakyho duchodce co se vlece 30 a je po radosti... Tak zatím jsem měl to štěstí, že jsem se za nikým netáhl delší dobu než pár minutek a někde ho fikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 ja uz sem nikde nikoho nefikl ani nepamatuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 ja uz sem nikde nikoho nefikl ani nepamatuju :) No vidíš. Já naposledy borca, co jezdí s PPLkou :smich: :smich: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 tak to máš blbé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 No ako tak pozerám, že si sa sekol o 21km Hlavne aby si neublížil Raketke pri tých driftíkoch, pretože vieme, že je to niečo iné ísť so speciálom a osobným autom, tu to až tak neodhadneš a to by si aj ty nerád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 No vidíš. Já naposledy borca, co jezdí s PPLkou :smich: :smich: tak proti gustu .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 No ako tak pozerám, že si sa sekol o 21km Hlavne aby si neublížil Raketke pri tých driftíkoch, pretože vieme, že je to niečo iné ísť so speciálom a osobným autom, tu to až tak neodhadneš a to by si aj ty nerád tak ono to podle me neuskodi si to obcas vyzkouset. pak kdyz ti to nekde nahodou ustreli, tak alespon vis co s tim... a treba kdyz litam po meste kdyz napadne a nic nejede a je ta krizovatka nebo zatacka dost siroka tak to skoro radsi proletim prdeli napred nez kdyz se mi sune predek kamsi k obrubniku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 No lenže ty máš benziňák a to ťa neťahá tak von zo zákruty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 jo se 120 to bejvalo jiny kafe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Hlavne aby si neublížil Raketke pri tých driftíkoch, pretože vieme, že je to niečo iné ísť so speciálom a osobným autom, tu to až tak neodhadneš a to by si aj ty nerád To zas né, to my si s Raketkou rozumíme ...Člověk se musí napřed zaučit na civilním, pak teprve může přesednout do speciálu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Dneska napadla další dávka sněhu Opět celkem paráda, až na dva výlety mimo trať. Jednou pomohli zpět diváci, podruhé musela zasáhnout technika. Ale i to k rally patří :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 A u nás nič...no tak dnes ste to nejako nevykryli a fotky nebudú žiadne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Já fotky nemám, byl jsem rád, že jsem opět ready. Ale Sníža by něco měl mít, tak zítra beztak nahodí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Dneska napadla další dávka sněhu Opět celkem paráda, až na dva výlety mimo trať. Jednou pomohli zpět diváci, podruhé musela zasáhnout technika. Ale i to k rally patří :P uz mas tu lopatu? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 uz mas tu lopatu? :P Jo, mám. Dokonce jsem ju dneska i použil a pomohla. To pro Jarka museli opět hasiči 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 Tak Raketka už má letňáčky. Letos jsme z důvodu finančních úspor zvolili ekonomičtější variantu ve formě Firestonek za 2350 kus, tak sem zvědavej, jak se předvedou. Designově vypadají dost dobře, pomalu líp než Pirellky a bridžky dohromady, ale těžko říct, jak budou držet a kolik nakroutí :D ...Každopádně jsem zjistil, že loňský bridžky na tom nejsou tak špatně, jak jsem čekal. Jedna teda byla projetá durch na dráty, ale další tři by se ještě v nouzi daly dojet, uprostřed mají minimálně 2 mm a zhoblovaný jsou jen kraje, takže zůstaly do zálohy :P A zítra jedem na servisku, takže rakeťanda dostane novej olej a zřejmě snímač tlaku výfukových plynů, protože nic jinýho s tím motorem asi soudruzi nevymyslí. Ale co, máme ho v záruce, tak ať hezky mění :) A možná necháme vyčistit klimu, to se uvidí podle nálady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.