SKAJA Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Technik má pravdu, je to 1.2 TSI 77kW DSG. Zatím se mi zdá ten motor fajn, sice jsem s ním jel jen pár km a je novej, takže pochopitelně jen polehoučku, žádný honění...ale i tak když člověk do kopce trošku přišlápl, tak to podřadilo a bez problému zrychlovalo. Uvidíme po zajetí, co to udělá, když tomu člověk šlápne výrazněji. Ale věřím, že na město a okresky to bude super...dálniční závodění od toho nečekám ;) Máma jezdí v 90% sama, takže velký auto je zbytečný. A chtěla něco stylovějšího, takže vybírala v podstatě podle obrázků, co se jí bude líbit Akorát pes bude mít smůlu, v oktávce měl o trošku větší kufr, no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Uděláš prosím foto i kufru / motoru? Díky moc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Jo, na to jsem zapomněl. Včera to bylo dost na rychlo...odpoledne to napravím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Parádní výběr pro brouky mám slabost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Kufr + motor pro technika: ...Nákup se tam vejde, ale piáno holt člověk nepřestěhuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Moc pekne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 ty kola z brouka bych dal na oktávku :)) jinak pěknej a pro ženu ideální auto a kór jak jsi psal že jezdí sama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Je vidět, že Raketka je pořád v kondici ;) Jede ti to moc pěkně. Škoda že jsem musel ve Věchnově odbočovat na chatu jinak by to tímto tempem byla zajímavá cesta až do Tišnova :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 No upřímně řečeno, zrovna dneska se mi to moc nehodilo :D ...Už včera cestou z práce ukázal maxík dojezd 0 km, tak si říkám fajn, ráno pojedu do práce piánko, je to hezky z kopce, takže něco nafty ušetřím a dojedu to ještě odpoledne domů a pak teprve natankuju. A zrovna člověk potká Alessiho, kterej chce závodit Jinak ten tvůj FL RS předek s širokejma kolama vypadá v zrcátku luxusně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 a to jsem vcera vecer chtel volat Alesovy jestli nezajedem zkusit ten novej asfalt smerem na Kaly :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 :D njn je třeba být připravenej a ne jezdit na rezervu :D Já jsem tě chtěl původně jen pozdravit, ale sotva jsem se k tobě přiblížil, tak Raketka mi dala jasně najevo kdo že je v tomhle kraji pánem :D Ol@f: neboj na ten new asfalt taky dojde, ale musíme být ve střehu přece jenom tady kraluje jedno žlutý RSo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FORSBERG Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Pěkný Brouček. Tenhle se fakt designově povedl. Známý má stejného, ale z výhry na kafe :D , tuším Nesco? Dokonce i ten červený intoš je stejný, fakt povedená designovka . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Ol@f: neboj na ten new asfalt taky dojde, ale musíme být ve střehu přece jenom tady kraluje jedno žlutý RSo Tak kraluje, je to jeho domovina ale prvne musi ukazat ze ma duvod nazyvat se kralem, zvlast po tom telefonatu co jsem mel pred 20 minutama. :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Nevyhrožuj, stejně budeš půl roku v záběhu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Pul roku je u me 15000 km, dostane šanci se zaběhnout během prvních 1000 km a pak normalne tezka dřina. :D Jinak prohlasuju ze si troufám i s Lunarkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.