petropos Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Nevím jestli se to tady řešilo, tak se kdyžtak omlouvám za nové téma. JEDNO VAROVÁNÍ Jeden známý mi chtěl předvést, jak fungují tekuté stěrače na oknech (supermarketový Sheron). Protože jsem znal, co za paseku to může udělat na předním okně, ještě z mého žigulíka, nechal jsem si od něj nastříkat boční okna a zadní okno na mém kombíku. Po pár minutách se na plastech kolem oken začaly dělat bílé vyleptané mapy a bílé fleky se časem udělaly i na laku pod oknama, kam ta zázračná kapalina z oken stekla. Nejde to odstranit ! Ani teplou vodou, ani v myčce. Na těch plastech okolo oken jsem to částečně zamaskoval černým Renovačem plastů, ale na kastli jsem si objednal leštěnku a zkusím to nějak rozleštit. Takže bacha ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 a co nejaka reklamace u vyrobce toho sajrajtu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 já používám turtle wax Rain a naprosto bez problému...a funguje to dobře....ani se po čase nematlají ty okna... a pokud se nepletu tak na všech těchhle sračkách je napsano že se má zamezit styku s lakem....i letní směs do ostřikovačů se nemá ráda s lakem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Ja pouzivam RainOff (predavaju ho u nas v Lidli, ale aj na pumpe shell) a ten mi taketo veci nikdy nerobil. Nastriekam na sklo (trochu sa dostane aj pomimo) a po chvilke rozlestim, z "okolitych ploch" to len utriem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 http://www.oleje-eshop.cz/Autokosmetika-a-...ash-500ml-.html myslíš tohle? použivám bez problému na cca 5 autech více jak 4 roky, nebylo to nějaký šméčko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 sice som to striekal vcera po umyvani, na tesneni to necha stopy ale u mnas tmavsie asi ze tam je najaky silicon ,ale na laku nic ,to by som skor povedal ze chyba laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 taky jsem měl Rainoff a vpoho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Pouzivate tekute sterace? Jaka znacka tekutych steracu je nejlepsi, jak jste spokojeny..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Pouzil som tieto tekute stierace . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 S RainOff som stale maximalne spokojny. Raz za cas obnovim (na umyte okno nastriekat, nechat pol minuty a prelestit) a kvapky utekaju zo skla ako dive :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pohrebak Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Ja som skusil tekute stierace na baze nanotechnologie od NanoProm.sk http://www.nanoprom.sk/sk/automobil-a-motorka/nano-neviditelne-tekute-stierace-na-jedno-celne-sklo-25ml-148.html Zatial ich mam na aute pol roka a funguju super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 kluci a kde bych sehnal ten rainoff 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Koupíš skoro na každé benzínce... Já ho koupil na OMV. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Já tu kdesik na fóru četl,že tekuté stěrače dělají neplechu,co je na tom pravdy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Já používám obyč.leštěnku co je na lak.Má to stejný účinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Leštěnku na okna ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Když navoskujete okno tak to funguje stejně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Jak dlouho to vydrží když to navoskuji ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pedro Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 RainOff tiež, a spokojnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin Doležel Odesláno Květen 1, 2021 Sdílet Odesláno Květen 1, 2021 Chvíli trvalo, než jsem se tekuté stěrače naučil používat, ale jak se naučíte aplikaci, tak je to super vychytávka..nejenom pro lepší viditelnost v dešti, ale také jako ochrana proti nečistotám, hmyzu a tak dále 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gangbing Joe Odesláno Květen 1, 2021 Sdílet Odesláno Květen 1, 2021 Já kupuju v Tescu takové přípravky od Bosche a bohatě stačí. Jeden stěrač vyjde ve slevě asi na 150,- Kč 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 1, 2021 Sdílet Odesláno Květen 1, 2021 Pořídil jsem si NANO tekuté stěrače s NANO ochranou od Nano4you z kelly a funkce je geniální po dobu 2-3 měsíců, ale má to jednu nevýhodu a to, že ty stěrače poskakují při setření jak kobyla, možná jsem neměl natírat i gumky stíračů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 1, 2021 Sdílet Odesláno Květen 1, 2021 Používám také již několik roků tekuté stěrače a žádné poskakování nepozoruji. Chybka bude zřejmě v těch natřených gumičkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.