Dave 78 Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Zdravím,zítra chci vytáhnout všechny sedačky z auta a strojem je vyčistit a když už budou venku tak i koberec a střechovici.Jenže mám boční AIRBAGY v sedadlech a netuším co se stane když je odpojím a pak zase zapojím............Aby mi to nevyletělo.Poradíte mi?Děkuji předem PS:Můžu vůbec vodou na airbagy v sedadlech? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Ked len odpojis a pripojis tie konektory a nebudes zatial zapinat kluciky, tak Ti to chyby nenahodi. Buchnut nemaju preco, jedine, ze by si ich napojil priamo na 12V 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Osobně ti strojní čištění sedaček vůbec nedoporučuju, sám jsem se je o víkendu pokoušel vyprat wapkou a dopadlo to tak že jsem musel sundat všechny potahy a vyprat je mimo molitany, z těch molitanů pořád leze bordel a dělá to mapy po látce, spíš bych ti doporučil je jen povrchově vydrbat kartáčkem s nějakým roztolem na čištění a hned co nejdřív to vysát vysavačem na vodu. Pokud má někdo polokůži jako mám já, tak na to vůbec nesahat wapkou nebo nějakým přístrojem na čištění, kůže totiž začne zespodu plesnivět, nestíhá to pod ní schnout. Sice jsem to nenafotil, ale udělá to pěkný černý fleky, naštěstí jen zespodu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 Tak akce úspěšně hotova.Bagy nevyletěly,ale preventivně jsem nejdříve odpojil baterku.Měl jsem obavy co ta voda udělá s tím molitanem,ale vše OK.Měl jsem na to Karcher,takže jsem to jen lehce postříkal tím čistícím roztokem a hned vysál.sedadla byly komplet venku a protože bylo vedro tak to bylo za 3 hodiny suché.Černý koberec taky vyčištěn+střechovice.Ta nejvíce prokoukla,jen kolem madel a stínítka jsem musel ručně.Dělal jsem to asi 5 hodin,ale stálo to za to.Ještě jsem se u toho opálil :) I když to nevypadalo nějak špinavě,voda po vysátí byla pěkný humus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Tak to je dobře že se zadařilo, okamžitý vysátí vody a nepromáčení durch je nutný, jinak to udělá to co mně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 ja som dnes tiež robil celé auto, všetko sedačky, strechovicu, proste komplet interier, robil som to 9 hodin (necitim si polku tela, to clovek musi byt akrobat na niektore ukony). Vsetko je krasne ciste, vonave... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 tiež som dnes vytiahol sedadlo spolujazdca, opral poťah a vydrhol molitán... pekný humus z toho išiel ...cez víkend pôjde von všetko okrem stropného tapacíru. na ten si snáď trúfnem neskôr. dá sa nejako rozobrať opierka hlavy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.