mischicka Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Aneb všechny možné sporty jsou tu a kriglistika nikde :-) Tak jakou značku preferujete? Já jsem z přesvědčení BERNARDista, ale teď na Moravě si dám klidně i Radka, zvlášť když mají takové pěkné nové krígly, kámoš z hospody mi dokonce 4 věnoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Vidím jen 3 půlčáky, po kolika "kouskách" si je počítal? Mně je značka celkem jedno, hlavně když je pivko správně vychlazené, natočené a není přesycené CO2 nebo čím to někde čepují ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Čtvrtý byl v akci :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Nikdy nezapomenu na to, jak jsem se šel s kámošem ožrat v prváku :-D tam lehla snad celá hospoda... pulitry všude venku. TAk my nažraní jdem, každý cca 6-7 pulčanů v ruce a teď je z čeho doma pit xD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 Super téma.Nejsem nějaký pijus,ale jsem čech,takže mám rád pivko.U mě vítězí Ostravar plnotučné,ale zkusil jsem i Staropramen.Jinak taky mám doma nějaké pivní sklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Tak tady moje chytače prachu na lince. Jinak ještě halda pohárků ale to nejsou krígle... A určitě nejsem zběratel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 taky mam par doma :) ja mam rad bernarda, plznicku a svijanskou 11 a pak Paulaner z Mnichova ale kvasnicovy ;) Cernej Kozel taky gut :) Staropramen a Gabina u me nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 domácí je domácí, kamarádovo pivovarnictví doma - 3 x 80 litrů tanky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Závidím :-) Kríglů máme doma taky víc, ani nevím kde se berou :-) A co se piva týká, tak No.1 je samozřejmě BERNARD, pak REBEL a potom zbytek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Tak já preferuju : 1) Staropramen - můžu všechny odstíny 2) Kozel 3) Bernarda můžu taky Samosebou jenom 12°tky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 BERNARD do toho!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 http://ekonomika.idnes.cz/bernard-je-lepsi...15_ekoakcie_spi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Priima klubik :) Mnoo ja mam rad svyho Hoegardena. Je to velka tezka sklenica, ale mooco prima 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 jooo tu mam taky doma, jednu s ogem a jednu bez uolne bych zapomnel, asi to nafotim abych v tom nemel bordel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.