Přejít na obsah

zadni stropni lampička

PITU

Doporučené příspěvky

Podle mne budeš dost limitovaný zástavnou výškou té lampičky, mezi stropnicí a střechou bude málo místa. Proto elegance, atd. mají jen zadní zadní lampičky na bocích u madel. Jakou tam chceš dávat, stejnou jako vepředu?

Zadni lampičky na bocich mam,sem si vědom,že je tam malo mista,ale myslím že když uřežu ty nadstavce na šroubky,a trochu vypolstruji třeba polystyrenem stropnici tak mě to snad pusti,vyděl sem to někde tady na foru,ale ted to už nemužu najit :D Jinak dik chlope za snahu :)

Odkaz ke komentáři
ahoj, já mám vzadu origo přední přímo nad zadními sedačkami a upravovat jsem nic nemusel, jen přesně vyměřit, vyříznout,protáhnout kabeláž od přední lampičky, zasunout do tapecu a hotovo. :palec: prostor tam na tu lampičku je.

Ahoj,takže si ani na te lampičce nic nemusel upravovat? To by bylo o.k,jen ještě,prosim tě lepil si tu lampičku,nebo to udrži jen ten tapec? ;) Jinak dik všem za rady :wub:

Odkaz ke komentáři

Ahoj,chlopi všem děkuji za rady,jen takovy maly dotaz,cca vzdalenost od předni lampičky? Zitra rano odjiždim na chalupu a pustim se do toho,doufam že vše bude tak jak radite a vše bude o.k :palec: Stejně,když už do toho říznu,tak vim,že je to na mě!! dik za vaše rady, názory a infa. V patek nebo v sobotu se vam pochlubím !!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...