rufik133 Odesláno Srpen 16, 2025 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2025 Ahoj kluci po výměně nabojku a ložiska, byli měněny i homo kinetické klouby u kol a i převodovky začalo auto samo přibržďovat, myslel jsem že odešli snímače ABS tak jsem koupil nové sice neoriginální ale nové bohužel přibržďovani nepřestalo, ABS nesviti a diagnostika nic neukazuje trochu to už nechápu, můžete mi poradit děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Srpen 17, 2025 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2025 Ahoj, jak samo zacalo pribrzdovat? Memyslis tim nahodou ze ti kope brzdovy pedal kdyz brzdis. Co ABS zubate krouzky? ty jsou ok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Srpen 18, 2025 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2025 Zvedni obě strany. Dělají to obě ? Nebo jen jedna? Brzdiče jsou v pořádku? Když je sundáš točí se to "normálně" ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rufik133 Odesláno Srpen 20, 2025 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2025 V 18. 8. 2025 at 1:16, Pajaaa6608 napsal: Ahoj, jak samo zacalo pribrzdovat? Memyslis tim nahodou ze ti kope brzdovy pedal kdyz brzdis. Co ABS zubate krouzky? ty jsou ok? V 18. 8. 2025 at 7:58, Patrik77 napsal: Zvedni obě strany. Dělají to obě ? Nebo jen jedna? Brzdiče jsou v pořádku? Když je sundáš točí se to "normálně" ? Ahoj právě si myslím že to dělá bud abs,EDS uzávěrka diferenciálu,mám škoda Octavia 1 combi 4*4 1,9 TDI PD měnily se nábojky i s ABS kroužkem, ložiska, poté hned homo klouby u kol a převodovky, začalo to po výměně blokovat přední kolo nebo kola, a i při brzdění to kopalo, výměna obou předních snímačů ABS pomohlo jen pro brzdění přestalo to kopat do volantu, zůstala ta blokace kol při rozjezdu ale ne vždy, kontrolka ABS normálně po startu vypne a funguje, zkoušeno přes diagnostiku, jinak nehlásí žádnou chybu jsem z toho divnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.