Přejít na obsah

Chipmannův černý cultík RS

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Guest chipmann

princes řeknu ti to asi tak jsou i jiné priority než jen auto světla mám jistý jsou doma a nejsem typ člověka který je tam bude dávat v 23.hod to fakt Ne ! Když bude čas tak je tam zítra v klidu dám :) ps: vypadají hoodne dobře :) :)

Odkaz ke komentáři

princes: je problém v tom že neservisuješ auta jako Chip :) a věr mi že u Chipa je pořád někdo s autem :) a celkem dost Oktávek co musí servisovat :) kódovat atd. :) a ani bych se nedivil kdyby Chip dal světla na auto za týden :) když po práci hnedka někomu dělá auta a nebo má jiný rodinný povinosti :)) moc to žereš ;-)

Odkaz ke komentáři

Ono i těch 30min je na Chipa dost ;-) kdyby jsi ho znal tak víš :) neznáš nemůžeš vědět ;-)

je hezký že každýmu komentuješ ;-) ale každej nemá tolik času jako ty ;-) i když máš teďka mimčo a to gratuluju ;-) ale pořád máš o hodně více času něž on ;-) Chip je rád když něco udělá na svým autě ;-) a věř mi že na něm by měl pořád co dělat ale čas je svině :))

i já mám o proti němu víc času a nestíhám ani umýt auto :D

Odkaz ke komentáři

jasne chapu vas..ja jen jsem nadseny tak jsem to chtel videt na fotkach jak je to ve zkutecnosti...nikomu nic nevycitam..mluvim ve srande! :palec: Kazdy ma tolik casu kolik si udela..vim ze chip je sikovny a nikomu jsem nic nerek spatneho a nezazlival...jen mam radost co kdo ma na aute a tyhle svetla chci tez tak jsem je chtel videt jak to sviti... :palec:

Diky..dcerka je fajn a strasne hoooodna...mam ted cas bo mam dovolenou..od pondelka jdu do prace zase tak mi to uz skonci to vypisovani tady :lol::palec:

Odkaz ke komentáři

jasne chapu vas..ja jen jsem nadseny tak jsem to chtel videt na fotkach jak je to ve zkutecnosti...nikomu nic nevycitam..mluvim ve srande! :palec: Kazdy ma tolik casu kolik si udela..vim ze chip je sikovny a nikomu jsem nic nerek spatneho a nezazlival...jen mam radost co kdo ma na aute a tyhle svetla chci tez tak jsem je chtel videt jak to sviti... :palec:

Diky..dcerka je fajn a strasne hoooodna...mam ted cas bo mam dovolenou..od pondelka jdu do prace zase tak mi to uz skonci to vypisovani tady :lol::palec:

To mě taky skončila dovolená angry.gif to nikdo neříká že píšeš něco špatnýho ;-) Jo je tu dost hezkých oktávek :) snad se někdy mezi ně zařadím :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...