Přejít na obsah

Chipmannův černý cultík RS

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Už mám namontovaný tažný pane, stihl jsem to ještě před odjezdem. Bomba je, že vůbec není vidět že tam nějaký máš. Ta řídící jednotka byla u toho, funguje to jak má, jen tam musím mít redukci zásuvky, páč ja tam na karavan, což se taky hodí :palec:

Jen mě sere ta klima....budu tam dávat novej kompresor, sehnal jsem ho za šestku, starší dávat je docela riziko...akorád se to teda musí propláchnout a dát asi novej vysoušeč, takže to mě čeká až přijedu, teda jestli to stihnu, páč chci jet ještě před Žamberkem do Českýho ráje na pár dní...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

No pokud nebude úplně na plno tak snad Ne zažil jsem jich už pár na autech a nikdy to nebylo ono já osobne bych vydržel a nebo bych si nechal udělát chip zatím na těch 99kw ten je za rozumný peníz a prostě až budeš mít na ten tvuj upgrade tak pak si to nech udělát u fana

Odkaz ke komentáři

Nejedná se ani tak o to kolik to stojí, ale o to, že tím, že mám lízačku tak mi to nechcou dovolit, protože poslední dobou máme na servise dost aut co šlo do kytek a byly čipnuté. Až to doplatím, tak si tam mám prý dát třeba motor z lamba, ale dokud běží leasing, tak se prostě nechytám a power box by prý nepoznali kdyby se něco dělo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...