škodik Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 vyřešeno,jen to neumím smazat,tak kdyby admini mohli,děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Ved popis, ako si to vyriesil, aj ini sa mozu inspirovat. Mne by sa to tiez pacilo. :D Ked nic, tak temu potom zmazem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 yop, bude o to mít víc lidí zájem ... návod please? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Rád bych se mýlil, ale mám pocit že se tohle řešilo v O-dvojkách s tím, že to jde jen u O2 FL, před FL nelze ani starší modely (O1 a tak) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Zkus Ferdu 25 tady http://forum.skodahome.cz/topic/88554-budi...-jako-v-sup-ii/ Ale na OI tomu šanci nadávám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 No,vyřešilo se to tak, že budou jiný přídavný budíky. Šlo jen o to aby to k sobě ladilo. Bohužel konkrétně v mém případě mám oct I před faceliftem a bez maxidotu. Hledal jsem i u kamarádu VW,ale nic. Kdybych to náhodou našel dám vědět. Ona ta funkce se nějak přesně jmenuje,ale nemohu si vzpomenout jak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.