Guest Honzazar Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Ahoj všichni, mám O1 z 99 v šedém interiéru. Taková ta klasická nudná šedá. Plasty byly nastříkány speciálním akrylátovým lakem, který byl určený právě na takovéto interiérové úpravy. Problém nastal, když se tento skvělý lak začal drolit a loupat.. Acetonem se mi podařilo dostat dolu tak 85% laku, ale vzhledem k plastum, ktere mají spáry a jsou hrubé, je velice těžké sundat zbytky barvy, které se takto v "pórech" drží. Šedivý plat pak chytá z dálky takový růžový odstín, někdem prostě zůstala i ta racing orange, která byla přímo ten sprej. V životě už se do žádné takové hovadiny nepustím, nemám ale tušení, jak dostat z těch vlkých ploch (dveře, palubovka - spodní, středový panel) zbytky toho spreje. Vypadá to nechutně a je mi Oktíka líto, že jsem byl takovej blbec :-) Takže bych mu to rád vynahradil tím, že to z něho sundám úplně. Vím, že aceton funguje, zkoušel jsem ho stříkat takovou tou pistolkou, kterou se postřikují kytky, miionem druhů hadrů, kartáči, wapkou... je to prostě nezničitelné. Pokud vás někoho prosím něco napadne, budu vám moc vděčný! Díky moc!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Ředidlo C6000 to dostane dolů určitě. Ale současně to naleptá i plasty pod tím, takže bude potřeba znovu nalakovat (nebo vyměnit). Možná radši sežeň face palubku a vyměň to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Honzazar Odesláno Červenec 16, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 Jo tak díky moc za radu, asi ještě to ředidlo zkusím na nějakém menším méně viditelném kousku, abych viděl, jak moc to ničí ten plast a když nic tak to vyměním no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 16, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 JJ to ředilo by to mělo sundat, ale asi fakt bude lešpí sehnat face - pro Tebe míň starostí a a klid na duši.... a už nelakuj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.