Přejít na obsah

Sundání akrylátového laku/spreje z interiérových plastů - poraďte prosím

Guest Honzazar

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni, mám O1 z 99 v šedém interiéru. Taková ta klasická nudná šedá. Plasty byly nastříkány speciálním akrylátovým lakem, který byl určený právě na takovéto interiérové úpravy. Problém nastal, když se tento skvělý lak začal drolit a loupat.. Acetonem se mi podařilo dostat dolu tak 85% laku, ale vzhledem k plastum, ktere mají spáry a jsou hrubé, je velice těžké sundat zbytky barvy, které se takto v "pórech" drží. Šedivý plat pak chytá z dálky takový růžový odstín, někdem prostě zůstala i ta racing orange, která byla přímo ten sprej. V životě už se do žádné takové hovadiny nepustím, nemám ale tušení, jak dostat z těch vlkých ploch (dveře, palubovka - spodní, středový panel) zbytky toho spreje. Vypadá to nechutně a je mi Oktíka líto, že jsem byl takovej blbec :-) Takže bych mu to rád vynahradil tím, že to z něho sundám úplně. Vím, že aceton funguje, zkoušel jsem ho stříkat takovou tou pistolkou, kterou se postřikují kytky, miionem druhů hadrů, kartáči, wapkou... je to prostě nezničitelné.

Pokud vás někoho prosím něco napadne, budu vám moc vděčný! Díky moc!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...