mischicka Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Taky jsem včera lakoval, ale ne masku, něco do intoše :-) až byla červená podlaha a v koupelně na bílém koberečku jsem udělal krásný červený obtisk chodidla :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Bude se lakovat do barvy auta! RADIME TO BUDE PARÁDA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Skouknul jsem jeden místní návod na úpravu světýlek v kufru a dnes se pustil do úprav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Hustý, pokaždý když otevřeš po tmě kufr, oslepneš :-)) Já tam mám, jako spousta lidí, jednu obyčejnou LEDku a svítí to až až. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Hustý, pokaždý když otevřeš po tmě kufr, oslepneš :-)) Já tam mám, jako spousta lidí, jednu obyčejnou LEDku a svítí to až až. Ještě předělám druhé světýlko a bude v kufru bi-xenon !! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 To ses musel hodně nudit,ale určitě to svítí super :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Ještě předělám druhé světýlko a bude v kufru bi-xenon !! ;) Chudáci ty mrtvoly co tam zavřeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Těm už to bude jedno Michale ale aspoň se ješte trochu opálí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Solárko, co minuta to koruna a ještě na to zbalíš nějaké kosti :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Nesmím otevírat kufr za jízdy, abych neoslnil řidiče jedoucí za mnou ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Tak zase přibyly nějaké novinky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ty jo, takže jsi je nakonec vzal...paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ty jo, takže jsi je nakonec vzal...paráda jj vzal, co říkáš na masku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 RADIM SUPER 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Na plovoučce vypadá Gut, uvidíme co to udělá na autě. Ale když si to představím, tak by mělo být dobré...ale nechme se překvapit. Každopádně ty lišty s těma kolama tomu dají fazonu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Na plovoučce vypadá Gut, uvidíme co to udělá na autě. Ale když si to představím, tak by mělo být dobré...ale nechme se překvapit. Každopádně ty lišty s těma kolama tomu dají fazonu :P Taky se těším na výsledek. Pamatuješ jak jsem ti říkal, že kašlu na 17"alu? Hmm, už jsou doma a pokukuji už po nějakém HRku!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 jsem zvědavej na tu masku až tam daš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 A co teprbve až já o víkendu nasadím tu svojí - TADY. Btw, jak je tam maska přidělaná, asi ne na šrouby jako u Fabie, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 no to bude taky mazec ty maš natřikany zase žebra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 To bude :-D Už jsem to viděl na Fabuli a líbilo se mi to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Dnes jsem na zkoušku připasoval new kolečka k autu. Nelezou moc ven ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 No super,akorat musis trosku ty lemy vytahnout Jinak paradicka :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Jo, to bude. Ty jo, já mít garáž, tak bych to asi psychicky nevydržel......a nahodil bych tu masku a lišty :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 maska je fakt na pohodu, dneska jsem to absolvoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Jo, to bude. Ty jo, já mít garáž, tak bych to asi psychicky nevydržel......a nahodil bych tu masku a lišty :o Asi to nevydržím a masku nahodím, ale do těch lišt se mi moc nechce, počkám až bude tepleji ať lišty dobře chytnou ke kastli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Listy jsem taky radeji nechal servisu prislo to tusim na 500. Na odstraneni lepidla maji takovej "gumovej valecek". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Lišty jsou v pohodě, akorát použiješ odmašťovač nebo gumový váleček na vrtačce na ten zbytkový nordel a pokud nemáš pidlaté oči tak to nalepíš. Ale s tou teplotou máš recht Radime . neměla by být moc velká klemra.....takže v garáži by to šlo :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Maska je na autě, tak pojďte do mě s kritikou!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 TY WOE S JAKOU KRITIKOU ??? VŠAK TO VYPADÁ PERFEKTNĚ :) JEŠTĚ TY LIŠTY A BUDE TO RED KRASAVICE :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 tak dobre mas to mit, vypada to strasne lip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.