Guest Mikee Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Zdravím, potřeboval bych radu, jak přilepit plastové kolečko pro přísavku držáku na telefon na palubní desku Octavie kombi r. 2003. Máte někdo zkušenost, čím nejlépe přilepit, aby to opravdu vydrželo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Pořádně odmastit a chemoprén by to měl v pohodě udržet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Pokud to jde tak bych to nelepil,jednou to bude mrzet tebe nebo toho kdo bude mít auto po tobě. Taky mám takhle zničenou palubku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Určitě to nelep, jak píše "škodík", zkus si koupit vhodný držák pro tvoji navi, já mám držák "brodit" pro Nokii E71( dělá se i pro navigace ) a používám ho už 2. rokem bez problému. Montáž bez vrtání a lepení, pomoci proclipu to cvakneš na středovou větrací mřížku a je to. Více třeba zde : http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/121PBR-87...-nokia-e71.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mikee Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 No, na větrací mřížku to právě dávat nechci, v zimě bych svýho iPhonka uvařil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 No, na větrací mřížku to právě dávat nechci, v zimě bych svýho iPhonka uvařil... Proč by jsi ho uvařil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Spooky1 Protože to je Iphone ( myšleno ironicky, Iphon mě nevadí...jen to spooky1 tak pěkně napsal, že jsem si musel rejplnou ) Jinak kup kvalitní držák a nic nelep, nestojí to zato 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Červenec 16, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 Nic neuvaříš ani v zimě ani v létě, a hlavně si nezničíš interiér, což pro mě byla při rozhodování priorita ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 16, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 Spooky1Protože to je Iphone ( myšleno ironicky, Iphon mě nevadí...jen to spooky1 tak pěkně napsal, že jsem si musel rejplnou ) Jinak kup kvalitní držák a nic nelep, nestojí to zato No Iphone neřeším. Já jsem nadmíru spokojen s P990i a taky to spousta lidí nemůže pochopit. Ale to už je do jiného tématu. Každopádně ten telefon je kus nad mřížkama a zase tak vařící vzduch nefouká aby se uvařil. A pokud se uvaří tak je to pěknej *** 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sali001 Odesláno Červenec 16, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 Kvalitni oboustrana lepici paska to vyresi.Mam tak drzak telefonu taky a kdykoliv to jde sundat bez nejakych nasledku pro palubku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.