mischicka Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Takže zjištění je takové: Když je auto studené ( když s ním celý den nebo dva dny nejedu) tak po nastartování se mi ozývá kovový zvuk od motoru.Po sešlápnutí spojky a uvolnění zvuk zmizí. Po kratší jízdě a po dojetí do práce je to v klidu. Co to může být? Jsou to příznaky setrváku? Děkuji všem za rady. Co spojka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Já si to myslím taky , ale co by to mohlo dělat? Je to klepot , který opravdu po zahřátí zmizí.Auto jede normálně žádné vibrace atd. Občas cítím i spáleninu. To je ale oprabvdu někdy a jen chvíli. Servis to jistí. Dá se na to nějakým způsobem nakouknout nebo se musí rozebrat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Tak to nevím, poslední praktickou zkušenost s výměnou spojky mám u Š110, tam musel ven celý motor, ale u OII by to podle mě mělo jít jednodušeji :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Už jsem se rozhodl. Příšti týden zajedu k mechanikovi a bude výměna spojky i setrváku. Můžu mít komplet sadu za 12tis. -Sachs. Je pravada , že mi to klepe již delší dobu a pořád je to v pohodě. Mám ,ale strach aby se tam něco nerozsypalo tak to raději vyměním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Tak uvidíš co Ti mechanik řekne, možná to nebude třeba a chyba bude někde jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 ja myslel ze uz mas setrvak davno za sebou, kolik to ma km ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Má to 141 tis.km. Chtěl jsem to uskutečnit již dříve, ale finance šly jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 To je hrozně brzo, motor a všechno kolem by mělo, až na předepsanou údržbu, vydržet pár set tisíc km a ne 141 tis. km Měnit setrváky takhle brzo, to je zlý sen :FEVE: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 No to je pravda, ale jsem druhý majitel a nevím jak se ten přede mnou k tomu choval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Jsem taky druhý majitel, auto najezdilo pár tisíc km ve škodovce, ale pořád si myslím, že je to brzo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Pevně věřím , že to bude něco jiného.Příznaky setrváku na to nevypadají. Tak doufám , že to bude prkotina a prašule můžu vrazit do navi ( Bolero,Amundsen). Chtěl jsem koupit Nexuse , ale do toho asi nepudu. No a rozhodl jsem se do zadních lamp z face octávie -combi. Jak je náročná výměna lamp? Nebude problém s výměnou za nové? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Libore: výměna je jednoduchá a vyměníš to v pohodě sám ;) To auto trošku omládne-dobrá volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Ty lampy se mi moc líbí. Tady jsem je našel celkem za slušný peníz. http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_08_...g_leve-703zs012 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Odrazky neřešíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Tak, tak, pokud nemáš RS nárazník, přijdeš o odrazky a tím pádem můžeš mít problémy s PČR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Pevně věřím , že to bude něco jiného.Příznaky setrváku na to nevypadají. Tak doufám , že to bude prkotina a prašule můžu vrazit do navi ( Bolero,Amundsen). Chtěl jsem koupit Nexuse , ale do toho asi nepudu. No a rozhodl jsem se do zadních lamp z face octávie -combi. Jak je náročná výměna lamp? Nebude problém s výměnou za nové? Samotná výměn je otázka povolení pár šroubků a vycvaknutí konektorů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Ten obchod je v H.K a má ho kluk kterého asi budete znát z poslední Rozkoše-má černou combikou RS(krásnou) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 RS nárazník nemám. Na nárazníku musí být odrazky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 v zadu na aute bys mel mit cervene odrazky s predFL jsou soucasti svetel, jakmile dals ale FL svetla prijdes o odrazky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Přesně tak, neměl by jsi tím pádem povinné zadní červené odrazky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Tak to by pro mě znamenalo koupit rs nárazník že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 nebo klasickej zadni z FL ten je ma taky, je mu docela podobnej a o dost lip se bude shanet a cena bude o hodne prijemnejsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Tak to teda jo.Já jsem si myslel , že přehodím světla a bude to. No co se dá dělat.Každá sranda něco stojí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 tak prehodit muzes ale musis hresit ze nemas zadni odrazky na STK by se asi dalo neco nekam provizorne nalepit, ale normani provoz by mohl bejt problem. Nevim jestli je nejaka maximalni vyska umisteni odrazky treba vy se dalo neco umistit na vnitrni spodni hranu zadniho combi skla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Jen poznámka k těm FL zadním světlům, taky se mi moc líbily, koupil, nasadil... a cca po měsící jsem dával zpátky ty staré. Důvod - ty FL světla opticky zužují a zvyšují auto. A na černé t vynikne o to více. Je to subjektivní, ale je to prostě tak... jak jsem si toho jednou všiml, už mi to nedalo, a bylo to čím dál horší a horší, až jsem je musel sundat. Přitom když je vidím někde na světlé barvě, není to tak strašné Kluci s těma odrazkama mají samo pravdu, ale tohle je taky argument proti. To jen tak na okraj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Mě se to moc líbí. Má tady někdo na foru kombíka s novýma lampama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 jo ty máš kombíka, sorry nevšiml jsem si, tak to bude jiná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Badys TADY mas na prodej zadni combi face za 1900, lak dalsich 2000 cca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Takže jedna ledka na osvětlení spzetky odešla, tak jsem zakoupil od Roberta nové.Oproti starým mají větší svítivost. Takže spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Tak dnes proběhla výměna volnoběžky na altíku a na přední nápravě silentbloky. Už to nikde netluče a nebouchá.Výměna setrváku mě asi nemine -potvrzeno mechanikem:( . V létě jedem do Chorvatska tak ho nechám vyměnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.