Sali001 Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Tak mi dneska v noci ukradli pred barakem moji OC1,co jsem si koupil pred mesicem a pul.Nastesti me pri koupi moje pritelkyne donutila to pojistit uplne na vsechno ale stejne bych jim zlamal ruce tem zlodejum. Byl to kombik OC1 tmave zelena metaliza,1.9 TDi,vybava Ambiente,vse v elektrice,automaticka klimatizace,vyhrivane sedacky,ASR atd. SPZ-4M2 83 65 byla ukradena v Olomouci na ulici Trnkova.Nepocitam s tim,ze by ji nekdo videl nebo identifikoval ale kdyby ano,odmena jista. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Tak tomu rikam SMULA! No jeste, ze jsi ji mel aspon pojistenou... Jeste okoukni okoli puvodniho majitele, popripade lidi, kterym jsi daval klicky (servis, pneu atd.). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sali001 Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Za dnesni noc,se nam tady v okoli ztratily tri Octavky a jedna se jim nepodarila,takze ji majitel ma ale s vytrzenym zapalovanim.To mi rekli policajti,takze spis nejaka particka,co se na to specializuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 jo, kdyby se jim místo veřejnoprospěšných prací lámaly ruce, nebo trhaly nehty na rukou a nohou, možná by jich bylo méně odcizených. Také pranýř a kamení na náměstí by se možna oplatilo víc, než když se už nějaká takováhle skupinka chytne a dodá před soud. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 fotku asi nemas coz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sali001 Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Fotku mam ale myslim,ze uz je to bezpredmetne,takovych Octavek jezdi,jedna uplne stejna mi stoji pred barakem a navic ta moje uz bude bud za hranicema nebo zabalena v krabicich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 muze se sta ze se nekdo jen chtel projet pane, ale jak chces 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petropos Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Budou náhradní díly ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sali001 Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 Samozrejme ze bych chtel aby se nasla a fotku sem dam,jen ji stahnu z mobilu.Pochybuju ale,ze se tu noc chtel jen nekdo projet se trema Octavkama v mem okoli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sali001 Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Tak sem ted prijel z navstevy na Policii CR,kde jsem videl zajimave video z jedne Olomoucke benzinky.Je na nem moje ukradena Octavka i s tim parchantem zlodejem.Ten dacan,nejen ze mi ukradnul auto ale jeste si v klidu zajel na Shellku,natankoval,skocil do auta a ujel. Bohuzel videozaznam je dost spatny,takze nevim jestli ho identifikuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Tak to by se snad auto mohlo najít,když jezdí.Držím palce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Sekat jim ruce a rozkopat držku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 Tak sem ted prijel z navstevy na Policii CR,kde jsem videl zajimave video z jedne Olomoucke benzinky.Je na nem moje ukradena Octavka i s tim parchantem zlodejem.Ten dacan,nejen ze mi ukradnul auto ale jeste si v klidu zajel na Shellku,natankoval,skocil do auta a ujel. Bohuzel videozaznam je dost spatny,takze nevim jestli ho identifikuji. ty kraavo to je debil drzy at mu zlamu ruky jak ho chytia ,drzim palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 ty kraavo to je debil drzy at mu zlamu ruky jak ho chytia ,drzim palce ctu a cumim, jak to nakonec dopadlo? nasla se? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.