Dakie Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 jestli někoho zajímají fotky, tak vše je zde: foto Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Ty jo Peťo, tak to je fakt prda. Moc hezky a zodpovědně jste se do toho pustili Dívám se, že i Kikeles pomáhala ... přeju Ti ať z toho uděláš krásnou kárku :D ?+R+M Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 celá fotogalerie je fakt paráda...hrozně rád bych se přijel podívat na tohohle mazlíka Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 (upraveno) Na kterýho? :D Upraveno Červenec 30, 2010 uživatelem pentadius Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Máro díky za pochvalu auta ;) ještě před týdnem bylo v plánu, že Golfik zůstane Tince, takže jsem jí řekl, ať se trochu snaží a pomáhá mi vzala to se ctí a pustila se do toho fakt s chutí ale teď je mi jasný, že Géčko zůstane mě a Tinka dostane asi Polo SDI... pozdravuj Romanku a skoroprcka Ricardo, se stav, co Ti brání? :D Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 momentálně mi brání antibiotika :P ale budu to muset nějak prolomit Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 takže žádná dovolená se nekoná???? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 tak od víkendu máme vystříkané prahy a zadní nárazník v základu ;) foto se mi nedaří z mobilu stáhnout :-/ a budeme mít novou baterku :) Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Dakie: dovolená se snad konat bude. dneska jsem je dobral, zítra mi snad vyndají stehy a o víkendu chceme fičet... no a potom už se fakt musím stavit. Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Děkujeme, všem se nám daří dobře - jen na mě je to vidět ;) Peťo, pls nemohl bys mi napsat pod avatar "sběratel SPZ-ek" Moc děkuji a mám pro Teb něajkou fotečku vytuněnýho GIII :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 Ricardo: tak hlavně, že už jsi OK! dovolenou si užij a hlavně za střízliva jo Máro, z toho si nic nedělej :P na mě je to taky vidět čím dál víc :( fotečku nahoď klidně sem do tématu - to mi neva :P já bohužel měnit titul nemůžu, ale zkus to sám - Moje nastavení - Edituj profil a hned první řádek je Členův titul :D pokud Ti to nepůjde, písnu vittovi Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 razíme v sobotu a vracíme se někdy 18. tak v tom týdnu bych se rád zastavil...protože stejně musím do těch hoškovic...a doufam, že už uvidim golfíka Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 tak se určitě stav, jsi už objednanej do Hoškovic? Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 No paráda ;) Už na to máš nějaké kola ? Před nedávnem jsem koukal na jedny schmidty a ty by tam seděly jako prdel na hrnec , bohužel už jsou pryč ,, :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 byly na cliu že? ;) taky sem si poslintal.. kola mám, tyhle BBSka (zatím) :D Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 byly na cliu že? ;) taky sem si poslintal.. kola mám, tyhle BBSka (zatím) :D Bylo to na Bazoš.cz a byly na fotce na zlaté ibize na podvalu :D Já chtěl taky BBS pavučiny s leětěným límcem - tyto : http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/bbs-15-4x10...a-o4380756.html ,doted si s týpkem píšu :) ,ale s Cívou nebudu jezdit jen já a asi bych byl hodně zlý kdyby mi je něko poodíral nedejbože nakopal , tak jsem vybral BBS o paleček větší v bílé bez límce . Ted čekám až mi dorazí poštou Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 tak to jsem zvědavej, cos vybral ;) já tady svoje "kolové" favority mám vypsaný :D a koukám, že ty na prvním místě jsou stále na prodej... Schmidt Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 tak to jsem zvědavej, cos vybral :D já tady svoje "kolové" favority mám vypsaný :) a koukám, že ty na prvním místě jsou stále na prodej... Schmidt Tak to jsou přesně ony ,jenže ten borec co to měl na ibize měl celé leštěné ;) a prodával to za 11-12 tis :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 a byly ale bez gum ne? já celoleštěný nechci, zas nemusím bejt otrok auta ;) Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 a byly ale bez gum ne? já celoleštěný nechci, zas nemusím bejt otrok auta :D I s Gumama :D ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 tak to je nějaký podezřele levný.. tyhle kola jsou bez gum za 10, s gumama kolem těch 15... jsou to prostě libovky ;) Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 tak to je nějaký podezřele levný.. tyhle kola jsou bez gum za 10, s gumama kolem těch 15... jsou to prostě libovky ;) Já jsem se ho právě ptal a on,že potřebuje prachy a rozrpodává ten svůj showcar tak je dával tak levně .Má ještě bílého passata B6 , tez takou lestenu ... Ale s tím černým středem je to panečku libovka . Nešel by s cenou dolů ? Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Daku a co tady ? http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/schmidt-rev...t-o4358547.html ;) :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 pěkný, ale malý ;) ikdyž možná bych to zkousnul :D Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 pěkný, ale malý :D ikdyž možná bych to zkousnul :) Když to prásknš dolů , už tak malý nebudou ;)) :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 no právě, já chci jít co nejvíc na zem, ale ono je to v podstatě jedno, protože tam je rozdíl asi 3mm ve výšce auta ;) Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 no právě, já chci jít co nejvíc na zem, ale ono je to v podstatě jedno, protože tam je rozdíl asi 3mm ve výšce auta :D :) pujdeš tak nízko jako já se zlutáskem ? ;) ;) jedeš rozkoš ? :D) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Rozkoš jedu 100% :D doufám že už budu dole a bude ready i motůrek ;) Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Rozkoš jedu 100% :D doufám že už budu dole a bude ready i motůrek ;) Co máš za plány s motorem ? :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 trošku GO - pístní kroužky netěsní a motor na 3.válci nemá skoro tlaky.. za studena čoudí, ale za tepla už je to v poho.. takže nový písty + pístní kroužky, srovnat hlavu, trysky race 520, odstranění chipu a namontování flash jednotky z OI od dieselpower.. časem turbo VA nebo VB, teď zas nevím který to je :) výfuk plně průchozí bez katu, EGR off a možná za rok, dva chip :P Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky